Pomorie Bugarska

Pomorie last minute – Pomorie hoteli: Pomorje je primorsko odmaralište u južnoj Bugarskoj, smešteno na kamenitom poluostrvu u zalivu Burgos. Od grada Burgas je udaljeno 20 km, a nedaleko od njega se nalazi i istoimeno slano jezero, čuveno po lekovitom blatu. Pomorie je poznato kao atraktivno letovalište čiji je sadržaj prilagođen prvenstveno mlađim generacijama, a tome doprinose brojni barovi, restorani i klubovi. Ipak, lepe plaže i brojne znamenitosti grada privlače sve generacije na obalu Crnog mora, pa ne čudi što je Primorie postalo jedna od najatraktivnijh destinacija u Bugarskoj.

Kada je u pitanju Pomorie Bugarska ovu destinaciju ističe kao jednu od svojih najlepših, pa ukoliko vas je zainteresovalo ovo letovalište na našem sajtu možete pogledati koji su aranžmani za Pomorie u ponudi.

Pomorie hoteli i apartmani

Ukoliko za letovanje izaberete Pomorie hoteli će vas osvojiti zbog lepo uređenih soba i neverovatno gostoljubivih domaćina koji vam stoje na raspolaganju za sve što je potrebno. Većina hotela na ovoj destinaciji ima bogat sadržaj u vidu restorana, hotelske plaže, bazena i spa centara, pa će vaš boravak u Pomoriju biti izuzetno prijatan i ispunjen.

Ukoliko vas više privlače apartmanski kompleksi na obalama, uvek se možete odlučti za privatni smeštaj u nekoj od vila koje su rasporđene uz plažu, a koje će vam osim odličnog smeštaja, pružiti i blizinu svega što je lepo i atraktivno u ovom gradu.

Pomorie last minute – šta obići?

Kada je u pitanju Pomorie last minute ponude su vrlo česte, a osim uživanja na plažama nude i razgledanje i upoznavanje najvažnijih znamenitosti ovog grada kao i okolnih crnomorskih letovališta. Osim prelepih plaža koje nadgledaju obronci Stare planine,  Pomorie nudi i vrlo zanimljive kulturne i istorijske znamenitosti poput Gradskog muzeja, Muzeja Soli, manastira Sv. Đorđa, Crkve Presvete Bogorodice i mnogih drugih. Uvek se možete odlučiti i na obilazak obližnjih letovališta poput Sozopolja, Primorskog ili Kitena.

Pretraga

Destinacija

  • Pomorie

Tip putovanja

Vrsta smeštaja

Zakup

Dodaci

oznake

Nema rezultata pretrage sa izabranim parametrima. Promenite parametre i pokušajte ponovo.