La Romana letovanje

La Romana letovanje – aranžmani za La Romanu: La Romana je jedan od biser Kariba, smeštena na najjužnijoj obali Dominikanske Republike. U pitanju je živopisno letovalište koje može da ponudi prelepe plaže, ali i mnogo više od toga. Naime, mesto izgleda poput verne replike primorskog sela iz 16. veka, što čitavom ambijentu daje posebnu draž, a turiste privlači svake godine u ogromnom broju. Kada je u pitanju La Romana letovanje predstavlja odličnu priliku da upoznate i popularne obližnje destinacije u Domnikani, pa je ovo idealna prilika za sveobuhvatni obilazak ovog dela Kariba.

Ukoliko je La Romana vaša naredna destinacija letovanje možete započeti proverom dostupnih aranžmana na našem sajtu. Aranžmani za La Romanu su sve aktuelniji, pa ćete vrlo lako pronaći idealnu ponudu za putovanje koja odgovara svim vašim preferencijama.

La Romana smeštaj: hoteli i apartmani

Kada je u pitanju La Romana smeštaj koji možete rezervisati podrazumeva hotele i privatne apartmanske komplekse. Luksuzni hotelski kompleks Kasa del Kampo je najpoznatiji u ovom mestu jer obuhvata nekoliko hotela, ogromne vrtove, polo igrališta, teniske terene, a oni koji to žele, mogu da se oprobaju i u jahanju. Ljubitelji golfa iz celog sveta dolaze upravo u ovaj kompleks kako bi uživali na njegovim terenima, koji pružaju prelep pogled na okean i plaže.

Ništa manje raskošni prizori će vas sačekati i u vilama u kojima možete odsesti, a koje su opremljene najudobnijim nameštajem, pa odmor koji omogućava La Romana smešta koji je na raspolaganjuj i kompletna usluga ne treba da vas brinu.

Znamenitosti u La Romani

Kada poželite da izađete iz luksuznih hotelskih kompleksa, iskoristite vreme da upoznate znamenitosti u La Romani. Altos de Chavon je najvažnija atrakcija mesta, koja predstavlja repliku mediteranskog sela i mami oduševljenja svih koji ga posete. Kamene kućice, lepo uređeni vrtovi, i dekorativni detalji u duhu prošlih vremena daju posebno obeležje čitavom letovalištu, a ovo je ujedno mesto na kome nastaju neke od najlepših fotografija sa Kariba, što je još jedan razlog da obiđete znamenitosti u La romani.

La Romana nudi mogućnost obilaska i drugih popularnih destinacija poput Punta Kane, poluostrva Samana, nacionalnog parka Hargua i mnogih drugih bisera Dominikane.

Pretraga

Destinacija

  • La Romana

Tip putovanja

Vrsta smeštaja

Zakup

Dodaci

oznake

Nema rezultata pretrage sa izabranim parametrima. Promenite parametre i pokušajte ponovo.