Dominikanska Republika putovanje

Dominikanska Republika putovanje – aranžmani: Dominikanska Republika je država u Karipskom moru, koja je smeštena na istoku ostrva Hispanjola. Hispanjola je inače dugo po veličini ostrvo Velikih Antila i nalazi se istočno od Kube i Jamajke, a zapadno od Portorika. Dominikanska Republika se na zapadu graniči sa Haitijem. Glavni i najveći grad Dominikanske Republike je Santo Domingo, a država broji oko 9,8 miliona stanovnika. Poslednjih nekoliko decenija turizam je u razvoju, pa sve veći broj ljudi posećuje ovu zemlju na Karibima. Ukoliko i vi želite da posetite Dominikansku Republiku potražite ponude turističkih agencija sa našeg sajta i rezervišite sebi nezaboravno putovanje na ovu egzotičnu destinaciju.

Dominikanska Republika izleti

Glavna karakteristika Dominikanske Republike su biserno bele peščane plaže, kokosove palme, planinski lanci puni reka i vodopada, slana jezera, ali i bogat, egzotični biljni i životinjski svet, koji vas sigurno neće ostaviti ravnodušnima. U Dominikanskoj Republici se nalazi čak 10 potpuno različitih nacionalnih parkova od kojih će vas svaki posebno očarati. U ovoj zemlji se možete zabaviti, ali i odmoriti, u zavisnosti od toga šta vam više odgovara.

Kada je u pitanju Dominikanska Republika hoteli koji se nalaze u ovoj državi su veoma lepo uređeni i prilagođeni potrebama turista, a pogled koji se pruža sa terasa hotela na samoj obali je nešto što vredi doživeti.

Last minute Dominikanska Republika

Za sve turiste kojima je cilj da otputuju u Dominikansku Republiku i tamo provedu odmor iz snova, mogu biti veoma primamljive Dominikanska Republika last minute ponude, s obzirom na to da su tada cene znatno niže i pristupačnije većem broju turista. Ono što takođe može olakšati budžet predviđen za putovanje jesu i Dominikanska Republika first minute ponude, pa u zavisnosti kada odlučite da obiđete ovu zemlju potražite i najpopularnije aranžmane.

Bilo da jurite first minute Dominikanska Republika aranžmane ili pak čekate last minute Dominikanska Republika ponude, svejedno je. Odlazak na ovu čarobnu destinaciju sigurno vas neće razočarati, a svaki uloženi evro u putovanje višestruko će se isplatiti stečenim iskustvom.

Destinacije - Dominikanska republika

Pretraga

Destinacija

  • Dominikanska republika

Tip putovanja

Vrsta smeštaja

Zakup

Dodaci

oznake

Nema rezultata pretrage sa izabranim parametrima. Promenite parametre i pokušajte ponovo.