Punta Kana letovanje

Punta Kana letovanje – aranžmani za Punta Kanu: Punta Kana je glavno turističko odredište u Dominikanskoj Republici, koja je sve češći izbor za letovanje turista širom sveta. Kada je u pitanju Punta Kana letovanje na ovoj destinaciji je odlična prilika da upoznate Karibe koji su u svetu poznati kao jedna od rajskih destinacija.

Sitni svilenkasti pesak, kristalno čisto more i palme kakve ima Punta Kana su glavni adut kojim raspolaže ova destinacija, a lepotu istih potvrđuju i zadovoljni posetioci koji rado preporučuju Punta Kana letovanje.

Ukoliko nameravate da posetite Dominikansku Republiku, na našej sajtu možete pogledati koji su aranžmani za Punta Kanu u ponudi, i izabrati onaj koji najviše odgovara vašim preferencijama i željama. Ono što je sigurno, jeste da Punta Kana letovanje na Karibima uopšte, kao i upoznavanje Dominikanske Republike nikog ne ostavljaju ravnodušnim.

Punta Kana smeštaj – hoteli i apartmani

Kada je u pitanju Punta Kana smeštaj u vidu apartmana i hotela potpuno odgovara rajskom ambijentu koji vlada na Karibima, pa tako možete iznajmiti vrhunski opremljene apartmane sa pogledom na plažu, ili luksuzne hotele koji pružaju fenomenalan užitak tokom boravka na ovoj destinaciji.

Veliki je izbor privatnog smeštaja u okviru domaćinstava, a vile u kojima možete odsesti obično imaju i velike vrtove sa bazenima i drugim zanimljivim sadržajima, pa ukoliko je vaš izbor Punta Kana smeštaj vas sigurno neće razočarati.

Plaže u Punta Kani

Plaže u Punta Kani su svakako njena najveća atrakcija, zbog odlično opremljenih kupališta i čiste i tople vode, koja je najvažnija za ljubitelje plivanja i raznih vodenih sportova. Najlepše plaže u Punta Kani koje bi trebalo da obiđete su Bavaro, Juanillo, Macao, Arena Gorda, Bianca i La Vacama. Većina plaža raspolaže ležaljkama, mada uvek postoji i prostor namenjen za one koji dolaze sa sopstvenom opremom za sunčanje, ili pak žele da uživaju u šetnji po kilometrima dugim peščanim površinama.

Atraktivnog sadržaja u vidu barova, kafića i restorana ne manjka, pa možete biti sigurni da će letovanje u Punta Kani biti potpuno i opuštajuće. Kada dođete u Punta Kanu letovanje vam uvek pruža mogućnost istraživanja i drugih destinacija, pa ne propustite priliku da na ovaj način upoznate popularne Karibe.

Pretraga

Destinacija

  • Punta Kana

Tip putovanja

Vrsta smeštaja

Zakup

Dodaci

oznake

Nema rezultata pretrage sa izabranim parametrima. Promenite parametre i pokušajte ponovo.