Egipat putovanje

Egipat letovanje – ponuda aranžmana: Egipat je zemlja u severoistočnoj Africi i jednim malim delom u Aziji, a ima to bogatstvo da ga okružuju dva mora – Sredozemno i Crveno. Gotovo čitavu državu prekriva pustinja Sahara, ali zemlja je i danas najpoznatija po reci Nil koja nosi mineralno blato milenijumima unazad. Ukoliko se opredelite putovanje u Egipat, sigurno je samo da vam ovde neće biti dosadno.

Upoznajte državu u kojoj zabeležena istorija ima trajanje još 30 vekova pre nove ere, u kojoj se nalaze najpoznatiji svetski spomenici, čuvene piramide i svima poznati grad Luksor. Otkrijte šta naši aranžmani Egipat obuhvataju i opredelite se za Egipat last minute ili Egipat first ponude. Imajte na umu i da kod nas uvek možete pronaći aranžman koji će vam odgovarati, a na vama je samo da isplanirate vrmee koje vam odgovara.

Egipat letovanje

Naši aranžmani za Egipat ne podrazumevaju isključivo letovanje s obzirom da izvestan broj turista ima želju se upozna sa svim istorijskim blagom, kulturnim nasleđem i arheološkim nalazištima od svetskog značaja.

Ipak, ukoliko se odlučite za Egipat letovanje, imate priliku da se upoznate sa najlepšim peščanim plažama i jedinstvenom florom i faunom. Najpoznatija destinacija je Hurgada, ali su izuzetno lepa i letovališta Šarm el Šeik, El Gouna i Makadi Bay.

Egipat hoteli ili Egipat apartmani?

Egipat hoteli su poznati u svetu po svojim all inclusive ponudama. Ukoliko planirate letovanje na vreme, po pristupačnim cenama možete pronaći hotele koji nude vrhunsku uslugu. Iako postoje i Egipat apartmani, oni predstavljaju manje popularan izbor.

Ukoliko se opredelite za putovanje u Egipat, imajte na umu njihovu klimu koja podrazumeva visoke temperature od aprila do oktobra, dok je od novembra do marta nešto hladnije. Pogledajte šta naši aranžmani Egipat nude i isplanirajte svoj odmor na vreme!

Destinacije - Egipat

Pretraga

Destinacija

  • Egipat

Tip putovanja

Vrsta smeštaja

Zakup

Dodaci

oznake

Nema rezultata pretrage sa izabranim parametrima. Promenite parametre i pokušajte ponovo.