Bol letovanje

Bol apartmani i hoteli – ponuda aranžmana: Bol je mesto koje važi za jedno od najlepših destinacija u Hrvatskoj, a smešten je na ostrvu Braču. Ukoliko želite da upoznate specifičan dalmatinski duh na destinaciji koja je odveć postala moderno letovalište, ali i surfersko utočište – Bol je vaša oaza.

U prošlosti je Bol bio grad vinogradara, ribara i pomoraca, ali danas ove privredne grane polako zamenjuje sve uspešniji turizam. Letovanje na Bolu će vas očarati neprikosnovenim lepotama mora. Kristalno čisto more, hoteli na Bolu, prirodne atrakcije i kulturno istorijski spomenici će zaokružiti vaše letovanje, a na vama je samo da se opredelite za jedan od naših aranžmana koje imamo u ponudi.  

Bol plaže

Jedna od plaža koje će vas ostaviti bez daha, a koju ćete imati priliku da vidite na Bolu je plaža Zlatni rat. Sve Bol plaže su predivne i krasi ih belina, prostranost i jedinstvena lepota, ali Zlatni rat se izdvaja kao posebni dragulj obale. Ova plaža je u obliku labudovog vrata i proteže se 500 m u more. Ono što je čini toliko posebnom je plaža koja je nalik tečnom zlatu koji iznova menja oblik naginjući se u zavisnosti od rada morskh struja ili vetrova. Na svim plažama u Bolu se prostire miris borove šume, a ujedno ga i esteski krasi.

Bol ima sjajnu poziciju i odatle je lako posetiti Hvar i Split, koji se moraju naći na vašoj listi izleta. Bol letovanje će i one koji su adrenalinski zavisnici oduševiti jer tamo je moguće oprobati se u vožnji padobranom, ronjenju, windsurfingu i drugim aktivnostima poput tenisa, odbojke na pesku, rukometu, biciklizmu.

Obavezno posetite na Bolu

Bilo da se rešite za neku od Bol last minute ili first minute aranžmana, potrudite se da organizujete svoje putovanje na vreme. Tako, ne smete propustiti obilazak galerije Branislav Dešković koja je smeštena u palati u renesansno-baroknom stiu. Ovde postavka obuhvata više od 400 dela od preko 50 autora iz ovih krajeva.

Osim toga, dobra ideja je da posetite Muzej dominikanskog samostana koji je osnovan još šezdesetih godina XIX veka. U njemu postoji mnoštvo dragocenosti počev od umetnina do knjiga. Sve gurmane će oduševiti restorani na Bolu koji su pravi gastronomski raj.

Hoteli na Bolu ili apartmani na Bolu?

Kako je poslednjih godina potražnja za posetu Bolu na Braču postala izuzetno atraktivna brojnim turistima iz celog sveta, hrvatski uslužni sektor je dosegao novi nivo. Postoji veliki izbor kada su Bol apartmani u pitanju u kojima se oseća velika srdačnost i gostoprimstvo domaćina. Sa druge strane hoteli na Bolu su izuzetno primamljivi i poznati kao pravi ugostitetljski raj. Na vama je samo da se odlučite za udaljenost i vid smeštaja na Bolu koji vam najviše odgovara i da uživate.

Bol je sigurno destinacija koja će vaše letovanje učiniti nezaboravnim. Upoznajte se sa Jadranom u novom ruhu.

Pretraga

Destinacija

  • Bol

Tip putovanja

Vrsta smeštaja

Zakup

Dodaci

oznake

Nema rezultata pretrage sa izabranim parametrima. Promenite parametre i pokušajte ponovo.