Nezaboravno putovanje u Hrvatsku

Hrvatska letovanje – aranžman za putovanje: Hrvatska je republika koja se nalazi u jugoistočnoj Evropi, sa izlazom na Jadransko more. Glavni grad je Zagreb, a zemlja ima oko 4,3 miliona stanovnika. Hrvatska je razvijena zemlja, članica Evropske unije, sa relativno visokim životnim standardom. Uslužni sektor je dominantan u hrvatskoj privredi, a međunarodni turizam je značajan izvor prihoda, posebno tokom letnjeg perioda.

Turizam je u Hrvatskoj razvijen pre svega zbog njene dugačke morske obale i dobro očuvanih primorskih gradova iz vremena renesanse. Turizam u unutrašnjosti zemlje, osim glavnog grada Zagreba, baroknog grada Varaždina i nekoliko srednjovekovnih zamaka, je nešto slabije razvijen. Ukoliko i vi želite da posetite Hrvatsku, potražite ponude turističkih agencija sa našeg sajta i rezervišite sebi nezaboravno putovanje u Hrvatsku.

Hrvatska letovanje

Hrvatsko primorje se već godinama nalazi među 20 najpopularnijih turističkih destinacija na svetu, a Hrvatska letovanje je popularno zahvaljujući brojnim prekrasnim primorskim gradovima, ali i ostrvima koja krase ovaj deo Jadrana.

Među najpopularnijim lokacijama za letovanje u Hrvatskoj nalaze se poluostrvo Istra, sa velikim brojem značajnih letovališta: Poreč, Pula, Rovinj, Umag… Na krajnjem jugu Hrvatske nalazi se Dalmacija, mesto gde preovladavaju sunce, toplo more, vrhunsko vino i morski plodovi, tipično za pravi Mediteran.

Ture po znamenitim hrvatskim gradovima

Zagreb je glavni grad Hrvatske, a zahvaljujući svojoj dugačkoj i bogatoj istoriji i značaju, Zagreb je bogat spomenicima i karaktersitičnom arhitekturom. Zagreb je savršena kombinacija istaknutih istorijskih znamenitosti i moderne, urbane metropole.

Varaždin je grad na severozapadu Hrvatske, smešten uz obalu reke Drave. Prema arheološkim nalazima, veruje se da je područje ovog grada bilo naseljeno još u rimsko doba. Danas je Varaždin značajna turistička destinacija, a Barokni centar i stara tvrđava glavna su turistička atrakcija.

Last minute ponude Hrvatska

Za sve one koji žele da putuju u Hrvatsku, bilo da je u pitanju Hrvatska letovanje ili obilazak znamenitosti, veoma su atraktivne Hrvatska last minute ponude, s obzirom na to da su tada cene pristupačnije većem broju turista. U ovoj zemlji turistima su na raspolaganju brojni smeštajni kapaciteti, a bilo da su u pitanju Hrvatska hoteli ili Hrvatska apartmani smeštaj je na vrhunskom nivou i maksimalno podređen željama i zahtevima turista.

Pretraga

Destinacija

  • Hrvatska

Tip putovanja

Vrsta smeštaja

Zakup

Dodaci

oznake

Nema rezultata pretrage sa izabranim parametrima. Promenite parametre i pokušajte ponovo.