Putovanje na Plitvička jezera

Plitvička jezera putovanje – aranžmani: Plitvička jezera najveći su i najstariji (proglašen još 1949. godine) nacionalni park Republike Hrvatske. Najvećim delom, ovaj park je prikriven šumskom vegetacijom, a jezera su takođe njegov deo – ima 16 jezera, manjih i većih, a podeljeni su na delove, pa ih zovemo i Gornjim i Donjim Plitvičkim jezerima.

Sve veći broj ljudi odlučuje se za odmor i putovanje na Plitvička jezera. Ovo putovanje zaista predstavlja pravi odmor, a mnogi ga svrstavaju u ono koje prija “i duši, i telu”. Čist vazduh, prelep pogled na Plitvička jezera, kao i pešačenje na nekoj od pešačkih staza ili vožnja bicikla, sigurno će vam prijati. Na našem sajtu lako ćete pronaći aranžmane agencija za putovanje na Plitvička jezera, gde možete i obaviti rezervaciju, te uživati u ovoj prirodnoj oazi.

Plitvička jezera smeštaj

Preporučujemo da Plitvička jezera posetite tokom proleća ili jeseni, jer su tada zaista najlepša. Plitvička jezera na proleće, kao i na jesen, pružaju najlepše iskustvo. Izbor smeštaja na Plitvičkim jezerima je na vama – u skladu sa vašim preferncijama možete se opredeliti za apartman ili za hotel.

Hoteli na Plitvičkim jezerima obično u svom sklopu imaju bazene, pa ćete na ovom odmoru moći i da se opustite i uživate na nekom od njih. Plitvička jezera aranžmani podrazumevaju hotelski smeštaj, ali na ovom nacionalnom parku možete pronaći i apartmane.

Plitvička jezera atrakcije i aktivnosti

Plitvička jezera su, sama po sebi, velika, prirodna atrakcija. Ako ste se odlučili za putovanje na Plitvička jezera, pre svega, preporučujemo da ih obiđete “uzduž i popreko”. Ova jezera su jedinstveni prirodni fenomen hidrografije, a svako od njih fasciniraće vas potpuno drugačijim pejzažima, vodopadima i iznenađenjima koja vas tamo čekaju.

Skoro potpuno netaknuta priroda oko jezera, zajedno sa njihovom svetlo zelenom bojom i vodopadima zaista ceo doživljaj putovanja na Plitvička jezera čini fascinantnim. Sem šetnje i obilaska jezera, aktivnosti koje preporučujemo svakako su i pešačenje, trčanje i vožnja bicikla. Posebno su uređene staze na Plitvičkim jezerima za ovu aktivnost, te je maksimalan ugođaj tokom rekreativnih aktivnosti zagarantovan.

Pretraga

Destinacija

  • Plitvička jezera

Tip putovanja

Vrsta smeštaja

Zakup

Dodaci

oznake

Nema rezultata pretrage sa izabranim parametrima. Promenite parametre i pokušajte ponovo.