Letovanje u Umagu

Umag plaže – Umag last minute: Umag je hrvatsko letovalište smešteno u Istri, jednom od najlepših primorskih krajeva u državi. Sa 45 km obale i izuzetno zanimljivim zaleđem, Umag predstavlja jednu od najatraktivnijih destinacija za letovanje. Letovanje u Umagu pruža i mogućnost upoznavanja istorije ovog predela kroz razgledanje zidina, kula, crkava i drugih renesansnih i baroknih građevina.

Razvijen turizam u ovom primorskom gradiću je uslovio i to da aranžmani za Umag budu izuzetno traženi, a raspoložive ponude za ovo putovanje možete pogledati na našem sajtu. Kada je u pitanju Umag last minute ponude, kao i first minute aranžmani, izuzetno su isplativa opcija za letovanje na hrvatskom primorju i upoznavanje jednog od najlepših mesta na ovoj obali.

Umag plaže i znamenitosti

Kada je u pitanju Umag plaže ovog letovališta su pretežno šljunkovite i betonirane, uz izuzetak nekoliko peščanih. Odlikuju se izuzetno kvalitetnim sadržajem u vidu ležaljki i suncobrana, kao i priobalnih kafića, barova i restorana. More koje zapljuskuje plaže Umaga je izuzetno čisto i toplo, a na raspolaganju su i razne mogućnosti za vodene sportove.

Kada posetite Umag plaže koje bi trebalo da posetite uključuju Kanegru, Savudriju, Auroru, Glavnu gradsku plažu, Lagunu Stelu Maris, Osmicu, i mnoge druge. Mnoge od ovih plaža se nalaze u okviru hotelskih kompleksa u Umagu, pa ukoliko odsednete u nekom od njih, kupalište će vam biti na dohvat ruke.

Ukoliko posetite Umag znamenitosti pored navedenih plaža takođe ne bi trebalo da obiđete. Najvažnije atrakcije u ovom gradu su Umaške gradske zidine, Muzej grada Umaga, crkva Sv. Roka i popularne izložbe u umaškim galerijama.

Umag hotel ili apartman?

Ukoliko se zaputite u Umag hotel može biti pravi izbor za smeštaj, ukoliko preferirate hotelski sadržaj i celokupnu uslugu koju on podrazumeva. Hoteli u Umagu su moderno opremljeni najsavremenijim nameštajem i tehnologijom, a većina njih ima i sopstvene plaže, pa je blizina kupališta i mesto za sunčanje osigurano ukoliko ste gost nekog od hotela.

Apartamnski smeštaj uglavnom biraju posetioci koji teže većem stepenu privatnosti, a dobra vest je da su apartmanski kompleksi i vile takođe raspoređeni u blizini plaža, pa osim blizine kupališta verovatno ćete uživati i u odličnom pogledu na more i palme.

Pretraga

Destinacija

  • Umag

Tip putovanja

Vrsta smeštaja

Zakup

Dodaci

oznake

Nema rezultata pretrage sa izabranim parametrima. Promenite parametre i pokušajte ponovo.