Brela letovanje

Brela hotel – aranžmani za Brela letovanje: Brela je grad u Hrvatskoj koji je od Makarske udaljen svega 15-ak kilometara. Na pitanje zašto je Brela idealna destinacija za letovanje, svako ko je bar jednom posetio ovaj deo Hrvatske zasigurno će odgovoriti savršene prirodne lepote. Kada je u pitanju Brela plaže su jedan od glavnih razloga zašto se sve više turista odlučuje da svoje leto provede upravo u ovom hrvatskom mestu.

Tri breljanske plaže imaju Plavu zastavu, te spadaju u najlepše plaže sveta. Ono što krasi ovaj grad svakako su brojne manifestacije koje se organizuju tokom leta, kao i veoma dobar smeštaj koji garantuje odmor i uslugu na visokom nivou. Ukoliko se odlučite da svoje letovanje provedete u Hrvatskoj, pogledajte ponude turističkih agencija sa našeg sajta i rezervišite sebi idilično Brela letovanje.

Last minute Brela

Kada je u pitanju Brela last minute ponude su brojne, pa ne čudi što se mnogi veoma rado odlučuju da posete ovo mesto. Brela last minute ponude prava su mogućnost za sve one koji žele da po što pristupačnijim cenama odu na letovanje. Takođe, Brela first minute ponude mogu biti i te kako povoljna opcija, pa već sada možete rezervisati sebi Brela letovanje.

Brela plaže i znamenitosti

O tome kakve su plaže u ovom delu Hrvatske, govore brojne turističke nagrade. Plaža Punta rata već nekoliko godina važi za omiljenu plažu među turistima, a jedan od razloga zašto je to tako je zasigurno činjenica da je upravo ova plaža nostitelj Plave zastave, te spada u najlepše plaže sveta. Pored ove plaže, izdvajaju se i plaža Vruja i plaža Berulia.

Brela ima istoriju staru veoma dugo o čemu svedoče brojne Brela znamenitosti. Naime, mesto Brela se spominje u spisima još u desetom veku, te ne čudi što je ovaj grad u Hrvatskoj veoma poznato po dugoj istoriji i očuvanoj tradiciji. Danas je Brela moderno, turističko mesto bogato prirodnim lepotama. Ono što krasi ovo mesto je nekoliko crkava koje imaju važnu ulogu u istoriji samog mesta, kao što je crkva Svetog Ilije i crkva Gospe Karmelske.

Ono što karakteriše ovo mesto je poznati kamen Brela koji je velikih dimnezija i nalazi se u moru, te je posetiocima veoma čudno kako je tu dospeo. Naime, postoje razne legende o tome kako se kamen našao u moru, ali ono što je zasigurno je da predstavlja simbol Brela i veoma jedinstvenu pojavu.

Pretraga

Destinacija

  • Brela

Tip putovanja

Vrsta smeštaja

Zakup

Dodaci

oznake

Nema rezultata pretrage sa izabranim parametrima. Promenite parametre i pokušajte ponovo.