Gradac letovanje

Gradac hotel – aranžmani za letovanje Gradac: Kada je u pitanju Gradac plaže su te koje nesumnjivo mame turiste svake godine da posete ovo mesto. Gradac je najveće mesto Gornjeg Makarskog primorja, u kojem se stanovnici pored poljoprivrede i ribarstva, bave i turizmom i ugostiteljstvom koji svake godine rastu velikom brzinom. Ovaj gradić je danas veoma poznato turističko mesto sa svim potrebnim ugostiteljskim i turističkim sadržajem koji garantuju odmor, opuštanje i relaksaciju.

Kako je ovo mesto veoma atraktivna destinacija za letovanje, kada se u obzir uzme plaža Gradac je najpoznatiji po plaži Gornja vala, koja se nalazi južno od luke i privlači mnogobrojne turiste. Brojne ponude tipa last minute Gradac čine veoma privlačnim mestom za letovanje, jer se po veoma pristupačnim cenama može obići ovaj deo Hrvatske, osetiti duh jednog naroda i uživati u svim čarima koje Gradac pruža. Ukoliko se odlučite da svoje letovanje provedete u Hrvatskoj, pogledajte ponude turističkih agencija sa našeg sajta i rezervišite sebi idilično putovanje u Gradac.

Last minute Gradac

Kada je u pitanju Gradac last minute ponuda svake godine ima mnogo, pa ne čudi što se mnogi veoma rado odlučuju da posete ovo mesto. Gradac last minute ponude prava su mogućnost za sve one koji žele da po što pristupačnijim cenama odu na letovanje. Takođe, Gradac first minute ponude mogu biti i te kako povoljna opcija, pa već sada možete rezervisati sebi Gradac letovanje.

Gradac aranžmani

Aranžmani za Gradac uglavnom obuhvataju i prevoz i smeštaj. Kada je u pitanu Gradac smeštaj za koji se možete odlučiti je hotelski ili privatni u zavisnosti koji više odgovara svim vašim potrebama i željama, ali je zasigurno da za šta god da se opredelite usluga na visokom nivou je zagarantovana. Pored odlično opremljenih hotela, moguće je opredeliti se i za apartmane, sobe ili studio sobe.

Gradac znamenitosti

Veoma bogato arheološko nalazište govori o prošlosti ovog grada. U sedamnaestom veku, iz imena Lapčanj, stanovnici menjaju naziv grada u Gradac koji ovo mesto i danas ponosno nosi. Ono što je moguće videti u ovom hrvatskom gradu su, pored prelepih plaža, i ostaci stare kule iz šesnaestog veka, kao i crkva Svetog Mihovila iz devetnaestog veka i crkva Svetog Ante iz osamnaestog veka za one koje religija zanima.

Pretraga

Destinacija

  • Gradac

Tip putovanja

Vrsta smeštaja

Zakup

Dodaci

oznake

Nema rezultata pretrage sa izabranim parametrima. Promenite parametre i pokušajte ponovo.