Krk Kvarner

Kvarner hoteli – aranžman za putovanje: Kvarnerski zaliv ili kraće Kvarner je najveći morski zaliv hrvatskog dela Jadrana. U zalivu se nalaze brojna ostrva, među kojima su najveća Krk, Cres, Pag i Rab. Ova ostrva predstavljaju zapravo planine u moru jer se dižu 600-700 metara sa morskog dna, dubokog oko stotinu metara. Takozvano Kvarnersko primorje obuhvata najistočniji deo poluostrva Istre, kopno oko Riječkog zaliva i primorsku stranu Velebita. Kvarner predstavlja primamljivu turističku destinaciju, svake godine dolazi veliki broj turista, a ukoliko i vi želite da posetite Kvarner pogledajte ponude turističkih agencija sa našeg sajta.

Na obali Kvarnera se nalazi najveća luka u Hrvatskoj, Rijeka, a kroz Kvarnerski zaliv vode i značajni pomorski putevi, najviše kroz prolaze Srednja Vrata, koja se nalaze između Krka i Cresa, kao i Vela Vrata koji se nalazi između Cresa i Istre.

Kvarner plaže

Najveća vrednost Kvarnera svakako su plaže, očuvana okolina i čisto more. U ovom zalivu sigurno je da će svako moći da pronađe plažu koja je baš po njegovoj meri, bilo da želi uređenu ili prirodnu, veliku ili malu, kamenu, šljunkovitu, peščanu, skrovitu… Najlepše plaže obeležene su Plavim zastavicama, koje simbolišu očuvanu i sigurnu okolinu namenjenu odmoru, zabavi i rekreaciji, visokog kvaliteta usluge i čistoće mora i obale, kao i uređenosti plaža i marina. Kvarner plaže su vrlo dobro poznate i naturistima koji smatraju idealnima one na Cresu, Krku, Lošinju i Rabu. U Rijeci, u uvali Kostanj, takođe postoji plaža prilagođena potrebama invalida, opremljena svim pomagalima i sa adekvatnim pristupom moru.

Kvarner hoteli

Hoteli na Kvarneru pružiće vam odmor od svakodnevnih aktivnosti koje imate na raspolaganju u ovom zalivu. Kvarner hoteli u svojoj ponudi imaju razne usluge kojima će zaokupiti pažnju svojim gostima i udovoljiti čak i onim najzahtevnijim posetiocima. Apartmani na Kvarneru su odlična opcija za one koji ne žele da potroše previše novca za smeštaj, iako i takav vid smeštaja može pružiti maksimalan ugođaj i komoditet.

Last minute Kvarner

Kvarner last minute ponude itekako su popularne kod mnogih turista koji žele da posete ovaj zaliv, s obzirom na to da su cene tada mnogo povoljnije i pristupačnije većem broju turista. Ipak, ono što takođe može olakšati vaš budžet za letnji odmor jesu i Kvarner first minute ponude, koje vam mogu omogućiti nezaboravno letovanje i uživanje na ovom zalivu na Jadranu.

Pretraga

Destinacija

  • Kvarner

Tip putovanja

Vrsta smeštaja

Zakup

Dodaci

oznake

Nema rezultata pretrage sa izabranim parametrima. Promenite parametre i pokušajte ponovo.