Dubrovnik putovanje - letovanje

Dubrovnik putovanje – aranžmani:  Putovanje u Dubrovnik, bilo da se odnosi na letovanje u Dubrovniku ili obilazak grada tokom nekog drugog godišnjeg doba nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Dubrovnik putovanje pretvara u sasvim autentične dane, a Dubrovnik plaže neke su od najlepših na Jadranu, dok je obilazak Dubrovnik znamenitosti neizostavan deo ovog putovanja.

Na Jadranskom moru, u Južnoj Hrvatskoj, smešten je Dubrovnik – po mišljenju turista – jedno od najlepših letovališta i mesta na obali u čitavoj Evropi. Ovaj vekovima utvrđeni grad odiše posebnim šmekom i šarmom, dok njegove uske uličice, sa sivksto belim zidovima i celokupna arhitektura i ambijent turistima deluju kao svojevrsni muzej na otvorenom. Ako ste i sami u potrazi za ponudama za, vekovima utvrđen Dubrovnik putovanje ili letovanje u Dubrovniku, na Jadranu – ovde ćete pronaći aranžmane agencija.

Dubrovnik smeštaj

Dubrovnik hoteli, ali i apartmani, vile i sobe – sve je to deo ponude smeštaja kada je reč o ovom gradu na hrvatskoj rivijeri. Ipak, agencije, kao i za druge destinacije, najčešće u svojim aranžmanima za letovanje u Dubrovniku nude hotele.

Hoteli u Dubrovniku odlikuju se raznolikošću, ali i brojnošću. Naime, ovaj deo hrvatske obale se turistički vrlo brzo popularisao, te su se na njemu izgradili i brojni, impresivni ugostiteljski objekti, a među njima i hoteli. Obično se nalaze na samoj obali, a u svom sklopu imaju i bazene – odaberite onaj po svojoj meri i nema sumnje da ćete iskoristiti maksimum od ovog putovanja.

Dubrovnik last minute i fist minute Dubrovnik

Kada smo već kod pronalaska smeštaja u Dubrovniku i aranžmana agencija za ovo putovanje, valja pomenuti promotivne periode kao što su first i last minute Dubrovnik. Ovo su periodi kada se aranžmani tek puste u promet i kada su pri kraju. Rezervacijom i kupovinom aranžmana za letovanje u Dubrovniku ili putovanje u Dubrovnik u nekom od ovih perioda iste ponude platićete nešto manje nego što je obično cena aranžmana.

Dubrovnik plaže

Dubrovnik je, sem po atrakcijama i kulturno-istorijskim znamenitostima starim i po nekoliko vekova, poznat po indigo plavom Jadranskom moru, po kamenim plažama, čistoj vodi i odličnoj kuhinji i pripremi morskih plodova.

Pravi letnji raj, zar ne? Jedna od najpopularnijih plaža, bogata sitnim šljunkom i prelepim pogledom na Dubrovnik je Banje, dok su Sv. Jakov, Buža i Lokrum takođe izuzetno popularne plaže među turistima pa ih obavezno obiđite.

Dubrovnik atrakcije i znamenitosti

Znamenitosti u Dubrovniku toliko je da postoji anegdota o tome kako je jedna turistkinja pitala: “A kako spakujete ove građevine preko zime?”, ne verovavši da znamenitosti Dubrovnika nisu izložbeni materijal, već viševekovna “postavka”.

Preporučujemo da spontano dolazite do najvažnijih znamenitosti i atrakcija Dubrovnika. Šetnjom kroz grad konstantno ćete nailaziti na fascinantne predele, a u pratnji turističkog vodiča ili lokalca ćete i saznati sve o ovim znamenitostima i interesantnim dubrovačkim utvrđenjima.

Pretraga

Destinacija

  • Dubrovnik

Tip putovanja

Vrsta smeštaja

Zakup

Dodaci

oznake

Nema rezultata pretrage sa izabranim parametrima. Promenite parametre i pokušajte ponovo.