Letovanje u Selcu

Plaže u Selcu – Letovanje u Selcu: Selce je hrvatsko letovalište, smešteno u živopisnoj uvali na severoistočnom delu Kvarnerskog zaliva. Nalazi se 40 km južno od grada Rijeka, koji važi za jedan od najleših primorskih gradova u Hrvatskoj. Prirodne lepote, čist vazduh i kristalno čisto more su glavne odlike ove regije, pa letovanje u Selcu predstavlja odlično rešenje ukoliko ste u potrazi za mirnim odmorom uz mogućnost istraživanja prirode i dugih šetnji.

Letovanje u Slecu će vam pružiti uvid u najlepše “parče” jadranske obale, koja je na ovom delu vrlo živopisna i zanimljiva. Na našem sajtu možete pogledati koji su aranžmani za Selce i druga hrvatska letovališta u ponudi.  

Plaže u Slecu i popularne znamenitosti

Kada su plaže u Selcu u pitanju, najpoznatija je plaža Rokan, koja izlazi u susret potrebama svih svojih posetilaca. Ova plaža ima kombinaciju šljunka i peska, a gotovo čitavom svojom dužinom je snabdevena ležaljkama i suncobranima. More je ovde izuzetno prijatno i čisto, pa boravak na plaži Rokan predstavlja pravi ugođaj.

Oni koji su skloni istraživanju, kao i oni koji žele da izbegnu masu i buku, imaju mogućnost da istražuju uvale i uživaju na nekoj od plaža koje nisu u potpunosti komercijalizovane i prilagođene velikom broju turista.

Znamenitosti u Selcu koje vredi posetiti uključuju kapelu Sv. Josipa, kapelu Sv. Katarine kao i vinograde koji su u ovom mestu izuzetno brojni. Trebalo bi da iskoristite i brojna šetališta, od kojih neka povezuju Selce sa obližnjom Crikvenicom.

Selce hotel ili apartman?

Kada otputujete u Selce hotel može biti odlično rešenje za smeštaj, s obzirom na vrhunsku uslugu i udobnost koja je karakteristična za hotelski smeštaj u Selcu. Udoban nameštaj, opremljenost tehnologijom i drugim dodatnim sadržajem, učiniće vaš boravak u ovom mestu izuzetno prijatnim i ispunjenim.

Osim u hotelima, možete se smestiti i u neki od brojnih apartmanskih kompleksa, a verovatno će vas privući i prelepe vile na obali u okviru kojih je ponuđen privarni smeštaj u sobama i apartmanima. Koju god opciju za smeštaj da izaberete, možete računati na udobnost, mir i prelep pogled koji se pruža na plaže u Slecu i njegova šetališta.

Pretraga

Destinacija

  • Selce

Tip putovanja

Vrsta smeštaja

Zakup

Dodaci

oznake

Nema rezultata pretrage sa izabranim parametrima. Promenite parametre i pokušajte ponovo.