Lošinj letovanje

Lošinj hoteli – aranžmani za Lošinj letovanje: Kada je u pitanju Lošinj plaže su te koje mame turiste svake godine. Naime, ovo ostrvo na Jadranu je veoma popularno i nesumnjivo predstavlja destinaciju koju morate posetiti. Hrvatsko ostrvo Lošinj je treće ostrvo u nizu južno od Rijeke i predstavlja savršenu banju na moru, koja je pogodna destinacija za letovanje za sve uzraste.

Lošinjski arhipelag je skup više ostrva i spada u oblast Kvarner, između Istre i Dalmacije, u severnom Jadranu. Glavnu ulogu na ostrvu ima grad Mali Lošinj koji broji oko deset hiljada stanovnika, dok ih u sezoni bude čak tri puta više. Severna strana ostrva je okrenuta ka obali, dok je južna nešto otvorenija i gleda u Italiju. Kada je u pitanju Lošinj smeštaj garantuje uslugu na visokom nivou, pa se možete odlučiti za hotel ili apartman, u zavisnosti koji tip smeštaja više odgovara vašim potrebama.

Brojne ponude tipa last minute Lošinj čine veoma privlačnim mestom za letovanje, jer se po veoma pristupačnim cenama može obići ovaj deo Hrvatske, osetiti duh jednog naroda i uživati u svim čarima koje ostrvo Lošinj pruža. Ukoliko se odlučite da svoje letovanje provedete na ovom hrvatskom ostrvu, pogledajte ponude turističkih agencija sa našeg sajta i rezervišite sebi savršeno letovanje u Lošinju.

Last minute Lošinj

Kada je u pitanju Lošinj last minute ponude su brojne, pa ne čudi što se mnogi veoma rado odlučuju da posete ovo mesto. Lošinj last minute ponude prava su mogućnost za sve one koji žele da po pristupačnim cenama odu na letovanje. Takođe, Lošinj first minute ponude mogu biti i te kako povoljna opcija, pa već sada možete rezervisati sebi Lošinj letovanje.

Lošinj plaže i znamenitosti

Ono što Lošinj izdvaja od drugih letnjih destinacija je činjenica da na plažama ne dominira pesak, dok ga u vodi zapravo ima dosta. Takođe, voda na ovom delu Jadrana je nešto hladnija u poređenju sa Crnom Gorom na primer. Kada je u pitanju Lošinj plaže koje dominiraju ovim ostrvom su stenovite, dok je voda kristalno čista. Ono što je ključno na svakoj plaži je prirodni hlad i miris borova koji krase svaku plažu na Lošinju.

Ako se u obzir uzme ostrvo Lošinj znamenitosti ima mnogo, a većina se može posetiti u organizovanim ekskurzijama koje vode turistički vodiči. Najpoznatije su ekskurzije koje vode na Susak i Ilovik, te ukoliko ste više za aktivan odmor, za sve dodatne informacije oko ekskurzija se možete raspitati u samom gradu.

Pretraga

Destinacija

  • Lošinj

Tip putovanja

Vrsta smeštaja

Zakup

Dodaci

oznake

Nema rezultata pretrage sa izabranim parametrima. Promenite parametre i pokušajte ponovo.