Letovanje u Slano

Slano letovanje – aranžmani: Na Dubrovačkom primorju nalazi se malo primorsko mesto Slano, a turistički je sve popularnije. Udaljen je 35 km od Dubrovnika, a Slano zaista može da se pohvali divnim  plažama – šljunkovitim, kamenim, peskovitim…

Letovanje u Slano je idealan izbor za sve one željne odmora koji bi da iskoriste vreme na moru da napune baterije i uživaju u miru, ali i lepoti mora i plaža ove destinacije. Aranžmane agencija za letovanje u Slano lako i brzo ćete pronaći na našem sajtu, gde ih možete i rezervisati, te uživati u čarima ovog mirnog i lepog letovališta.

Slano plaže

Slano ima izuzetno lepe plaže, a one uglavnom pripadaju samom smeštaju. Ipak, Slano ima i lepih javnih plaža u kojima možete da uživate. Takve su, na primer: Gradska plaža u Slanom, plaža uz kamp Slađenović, kao i plaža Doli Slano.

U blizini Slano se nalaze i druga mesta, od kojih je najpoznatiji Dubrovnik, pa možete obići i njihove plaže, te dane provoditi i van mesta Slano.

Slano smeštaj

Slano ima mali broj stanovnika – manje od 1000, što dovoljno govori i o veličini ovog mesta. Zato Slano u ponudi nema veliki izbor smeštaja, ali ipak ima sasvim dovoljno kapaciteta. Slano hotel ponuda sastoji se od svega nekoliko njih, a hoteli u Slano odlikuju se odličnom uslugom i smešteni su na samoj obali, pa imaju svoju plažu za goste.

Slano apartmani čine zaista posebnim mestom za letovanje – uglavnom su u formi celih kuća, a ne stanova, a odlikuju se izuzetno lepom arhitekturom, tipičnom za hrvatsko primorje.

Slano last minute

Iskoristite neke od promotivnih perioda agencija kao što su Slano last minute i first minute Slano – u ovim periodima možete za nižu cenu rezervisati iste aranžmane. Uglavnom ove ponude agencije imaju na samom početku i na samom kraju letnje sezone.

Šta obići u Slano

Kao što smo napomenuli, Slano je malo mesto, a njegovo stanovništo živi, pre svega, od ribarstva. Vrlo zanimljiva i lepa arhitektura takođe je jedna od glavnih odlika ovog hrvatskog mestašca, a šetnjom kroz njega možete da upoznate celo mesto.

Obavezno tokom letovanja u Slano obiđite Dubrovnik! Vrlo je blizu, a nije slučajno jedna od najpopularnijih destinacija za letovanje u Hrvatskoj. Dugu istoriju ovog mesta videćete na svakom koraku, a sigurno ćete uživati u šarmantnim prizorima i odličnoj hrani.

Ston i Cavtat gradići su koji se nalaze u neposrednoj blizini Slano, a obavezno posetite i njih tokom letovanja u Slano.

Pretraga

Destinacija

  • Slano

Tip putovanja

Vrsta smeštaja

Zakup

Dodaci

oznake

Nema rezultata pretrage sa izabranim parametrima. Promenite parametre i pokušajte ponovo.