Omiš letovanje

Omiš letovanje – aranžmani: Omiš je grad u Hrvatskoj, a pripada Splitsko-dalmatinskoj županiji, nalazi se na ušću reke Cetine u Jadransko more. Omiš je mali grad, a ima manje od 20.000 stanovnika. Deo Omiša je i impozantni kanjon Cetine koji će vas oduševiti svojom lepotom i grandioznošću, a na ovoj reci popularna aktivnost je i rafting.

Omiš se nalazi između 2 popularna letovališta – Makarske i Splita, pa Omiš apartmani i hoteli u koje se smestite mogu predstavljati i bazu iz koje ćete obilaziti okolna, poznata letovališta Hrvatske. Omiš letovanje pretvara u pravi, morski odmor, a aranžmane agencija možete pronaći na našem sajtu, te letovanje u Omišu odmah i rezervisati.

Omiš plaže

Omiš se odlikuje izuzetno lepim plažama, a s obzirom na to da i dalje nije popularan kao okolna mesta, pruža savršen ambijent za odmor i divno okruženje. Peščana gradska plaža u Omišu duga je skoro 1km, a na njenoj promenadi čekaju vas restorani, kafići i prodavnice.

Omiš plaže su neke od najlepših u Hrvatskoj, pa sigurno nećete pogrešiti ukoliko se odlučite za ovo letovalište. Sem ove glavne, gradske plaže, Omiš ima i: Veliku plažu,  Brzet i Slavinj. Neke od njih su peščane, dok su druge plaže kamene ili šljunkovite. Plitka obala i toplo, čisto more ono je što vas očekuje, pa je maksimalno uživanje u morskim čarima Omiša zagarantovano.

Svakako, ovde će svako pronaći baš onakvu plažu koja mu najviše odgovara, a Omiš je odličan izbor za porodice sa decom i sve one koji na more idu kako bi napunili baterije.

Omiš smeštaj

Agencije uglavnom nude aranžmane koji se odnose na hotelski smeštaj. Hoteli su najčešće smešteni uz samu obalu i imaju svoju plažu, a zavisno od vaših preferencija odabraćete Omiš hotel po svom ukusu.

Apartmani u Omišu nalaze se ili na samoj obali ili nešto dalje, a mogu biti u formi čitave kuće, ili stana. Agencije ih retko nude u sklopu aranžmana, ali lako ih sami možete pronaći i rezervisati, a odgovaraće svima koji vole ovakav smeštaj na putovanjima.

Last minute Omiš

Pokušajte da iskoristite neki od promotivnih perioda agencija, te tada rezervišete vaše Omiš letovanje. Ovo su obično last i first minute periodi, a predstavljaju odličan način da isti aranžman platite po nešto manjoj ceni. Svakako, nema sumnje da će vaše letovanje u Omišu biti odlično, a pokušajte da za vreme putovanja obiđete što više okolnih mesta, kako biste upoznali hrvatsku revijeru na najbolji način.

Pretraga

Destinacija

  • Omiš

Tip putovanja

Vrsta smeštaja

Zakup

Dodaci

oznake

Nema rezultata pretrage sa izabranim parametrima. Promenite parametre i pokušajte ponovo.