Makarska letovanje

Makarska apartmani i hoteli – aranžmani: Kada je u pitanju letovanje u Hrvatskoj Makarska je veoma čest izbor turista. Ovo mesto predstavlja srce Dalmacije, pa ne čudi što su kada je u pitanju Makarska apartmani, hoteli i drugi vid smeštaja veoma traženi. Ukoliko je ove godine vaš izbor za letovanje Makarska plaže, gradski trg i specijaliteti koje tamo možete probati će vam obeležiti leto.

Makarska plaže i okolna ostrva

Kada je u pitanju Hrvatsko letovalište Makarska plaže koje se ovde nalaze su odlične za one koji ne vole pesak, jer su mahom od sitnog finog šljunka, a negde su i kamenite. Ukoliko planirate porodično letovanje Makarska je dobar izbor, jer plaže poseduju i sadržaj za decu u vidu vodenih tobogana i lopti, a možete probati i džet ski.

Kada je u pitanju Makarska letovanje na ovoj destinaciji obično podrazumeva i obilazak okolnih ostrva – Hvara i Brača. Reč je o zaista čarobnim destinacijama, sa posebnom tradicijom.

Makarska letovanje – šta raditi tokom odmora?

Kada je u pitanju Makarska plaže i okolna ostrva nisu jedino što ona ima da ponudi svojim turistima. Šetnja do gradskog trga nakon dana na plaži je odlična ideja. Trg u Makarskoj je posvećen narodnom pesniku Andriji Kačiću, pa se ovde nalazi i spomenik koji mu je posvećen. Možete obići i župnu crkvu Sveti Marko, kao i javnu gradsku česmu na kojoj je uklesan grb koji se koristi kao službeni znak grada.

Ne propustite priliku da probate gurmanske specijalitete ovog letovališta, kao što su morski specijaliteti, čuvena pašticada, makarone koje su ručni rad dalmatinskih žena. Uz sva jela odlično idu domaće vino, višnjevača i lozova rakija.

Makarska apartmani i hoteli

Za destinaciju kao što je Makarska apartmani i hoteli koji se nalaze u ponudi moraju zadovoljavati standarde svih turista. Pored privatnog smeštaja koji nudi Makarska hoteli se takođe nalaze u ponudi turističkih agencija, i obično ih karakteriše izvesna doza luksuza. Makarska hoteli koji se nalaze pored plaže imaju 4 ili 5 zvezdica i osim vrhunske usluge poseduju i bazene, teniske terene, kao i terene za golf.

Ukoliko je vaš izbor za letovanje Makarska smeštaj i kompletni aranžmani za ovu destinaciju izlistani su na našem sajtu. Pogledajte šta je u ponudi i izaberite i rezervišite željeni aranžman na vreme.

Pretraga

Destinacija

  • Makarska

Tip putovanja

Vrsta smeštaja

Zakup

Dodaci

oznake

Nema rezultata pretrage sa izabranim parametrima. Promenite parametre i pokušajte ponovo.