Šibenik letovanje

Šibenik plaže – Šibenik letovanje: Šibenik je grad u centralnoj Dalmaciji, smešten između Zadra i Splita, na ušću reke Krke. Jedna je od najprivlačnijih destinacija za letovanje na Jadranu, kako zbog kvalitetnih plaža i čistog mora, tako i zbog kamenih kućica i ulica, brojnih znamenitosti i ostrvaca koja ga okružuju. Neke od važnih znamenitosti u ovom gradu prepoznao je i Unesko, pa nema sumnje da ćete uživati u razgledanju šarmantnog Šibenika.

Kada je u pitanju Šibenik letovanje u ovom gradu će vam omogućiti uživanje i relaksaciju u pravom smislu tih reči, a ovo putovanje možete početi sa našeg sajta gde su ponuđeni aranžmani za Šibenik i brojne druge destinacije na hrvatskom primorju.

Hoteli i apartmani u Šibeniku

Hoteli u Šibeniku predstavljaju sliku i priliku ovog šarmantnog letovališta – u pitanju je izuzetno široka ponuda hotelskog smeštaja sa vrhunskom uslugom i udobnim sobama, opremljenim najsavremenijim sadržajem koji vam može zatrebati. Ukoliko otputujete u Šibenik hoteli u ovom gradu će vam ponuditi i odličnu internacionalnu kuhinju svojih restorana, koji, pored svetski poznatih specijaliteta pripremaju i odlična domaća jela.

Apartmani u Šibeniku ni po čemu ne zaostaju za kvalitetom hotelskog smeštaja, a razlika je u tome što se za apartmane više odlučuju posetioci koji žele potpunu privatnost i osećaj kao kod kuće. Većina smeštajnog kapaciteta je locirana uz obalu mora, pa jedna od pogodnosti koju će vam pružiti apartmani i hoteli u Šibeniku jeste i fenomenalan pogled na lepote mora i plaža ovog grada.

Šibenik plaže i znamenitosti

Oni koji za letnji odmor izaberu Šibenik plaže navode kao njegov najvredniji turistički resurs. Plaže u Šibeniku su skoncentrisane u njegovim turističkim naseljima poput Solarisa ili Jadrije, pri čemu nikako ne spadaju u kategoriju onih koje opisujemo sa “klasično i obično”. Svojim sadržajem pružaju široke mogućnosti za uživanje dece i odraslih, a među njima se izdvajaju Crnica, Solaris Club Beach, Solaris Sand Beach, Solaris Family Beach i uvala Škar u Kanalu Sv. Ante.

Plaže variraju od betonskih preko šljunkovitih, pa sve do onih peščanih, omiljenih deci. Na plažama možete iznajmiti ležaljke i suncobrane, a uprkos velikoj poseti i popularnosti letovališta, nikada nećete imati osećaj da vlada gužva jer su plaže prostrane i nude dovoljno ličnog prostora za svakog kupača. Duž plaža se pružaju šetališta sa suvenirnicama, prodavnicama, kafićima i restoranima, a noćni život u ovom gradu je jednako atraktivan, pa ne čudi što je Šibenik izbor za letovanje svih generacija.

Kada posetite Šibenik letovanje obogatite i upoznavanjem njegovih znamenitosti, među kojima se izdvajaju Katedrala Sv. Jakova, tvrđava Sv. Mihovila, Trg 4 bunara, kao i nacionalni parkovi kojih je u Šibeniku čak pet.

Aranžmani za Šibenik su među natraženijim kada je hrvatska obala u pitanju, a razlozi za to su brojni, pa iskoristite predstojeće leto da proverite zašto ovaj grad nazivaju unikatnim biserom Jadrana.

Pretraga

Destinacija

  • Šibenik

Tip putovanja

Vrsta smeštaja

Zakup

Dodaci

oznake

Nema rezultata pretrage sa izabranim parametrima. Promenite parametre i pokušajte ponovo.