Terme Tuhelj Hrvatska

Terme Tuhelj bazeni – Terme Tuhelj spa: Terme Tuhelj leže na izvoru termalne vode i lekovitog blata, i predstavljaju jedan od najbolje opremljenih turističko rekreativnih centara u čitavoj Hrvatskoj. Udaljene su od Zagreba oko 40 km, i predstavljaju rado posećenu destinaciju od strane svih onih kojima je potreban relaksirajući odmor u prirodi, uz brojne sadržaje koji ga čine još kompletnijim i opuštenijim.

Kada su u pitanju Terme Tuhelj Hrvatska može da se pohvali tim da su upravo one jedna od njenih najposećenijih  destinacija kontinentalnog turizma, a na našem sajtu možete pogledati koji su to aranžmani za Terme Tuhelj trenutno raspoloživi i šta sve putovanja na ovu destinaciju uključuju.

Terme Tuhelj bazeni

Za one koji se upute u Terme Tuhelj bazeni predstavljaju glavnu atrakciju, s obzirom na termalnu vodu i brojne terapije koje se u njima odvijaju. Tu si i delovi termi namenjeni isključivo za zabavu, pa će svaki član porodice pronaći ponešto za sebe na ovom odmoru. Vanjski kompleks bazena nudi uživanje u toboganima, i raznim zabavnim konstrukcijama, dok su unutrašnji prilagođeni potrebama terapija i opuštanja u vodi, iako mnogi od njih ne zaostaju u pogledu zabave sa spoljašnjim. Noćno kupanje je takođe jedna od opcija, pa je boravak u Termama Tuhelj uvek zabavan.

Terme Tuhelj spa

Terme Tuhelj spa ističu kao jednu od svojih velikih prednosti, s obzirom na to da su saune, masaže, tretmani i nega lica i tela na najvišem nivou. Osim što posetioci odavde izlaze osveženi i podmlađeni, boravak u spa centru Termi Tuhelj pruža jedinstveno uživanje i relaksaciju, uz prepuštanje masažama, saunama i drugim uslugama koje su uključene u ponudu. Osim u spa centru, kada posetite Terme Tuhelj možete uživati i u stazama prilagođenim za duge šetnje u prirodi, koje okružuju ceo kompleks.

Smeštaj u termama uključuje hotele, autokampove i hostele, a svi smeštajni kapaciteti su vrlo lepo opremljeni i modernizovani, kako bi posetioci imali mogli da uživaju u potpunom komforu tokom boravka u termama. Ova destinacija udovoljava svim čulima, pa ne prospustite da je posetite kada se za to ukaže prilika.

Pretraga

Destinacija

  • Terme Tuhelj

Tip putovanja

Vrsta smeštaja

Zakup

Dodaci

oznake

Nema rezultata pretrage sa izabranim parametrima. Promenite parametre i pokušajte ponovo.