Letovanje na Braču

Letovanje na Braču – hoteli na Braču: Brač je hrvatsko ostrvo, najveće u Dalmaciji. Takođe spada među najveća ostrva u Jadranskom moru. Smešteno je između grada Splita i ostrva Hvar, a poznato je po belom bračkom kamenu od koga su izgrađene neke značajne, svetski poznate građevine poput Bele kuće i Parlamenta u Beču.  Ovo ostrvo ima bogatu ponudu za turiste tokom leta, a letovanje na Braču nije strano ni svetski poznatim ličnostima koje rado biraju ovu destinaciju za svoj letnji odmor.

Ukoliko želite odmor na jednom od najlepših jadranskih ostrva, pogledajte na našem sajtu koji Brač last minute ili standardni aranžmani su u ponudi. Priuštite sebi letovanje na Braču i uživanje u njegovim lepotama koje su nadaleko poznate i prepričavane.

Brač znamenitosti i plaže

Neke od važnih destinacija koje bi trebalo obići na Braču su Vidova gora, koja sa svojih 780 m predstavlja najviši vrh jadranskog arhipelaga, zatim pustinja Blaca – nekadašnja glagoljaška pustinja, Škrip – najstarije naselje na ostrvu Brač i Bol, grad i luka na južnoj strani ostrva. Plaže na Braču su, uz izuzetak nekoliko peščanih, uglavnom kamenito-šljunkovite. Smeštene su u uvalama i okružene borovom šumom ili niskim rastinjem.

Zlatni rat je možda i najpoznatija plaža na Jadranu, koja se sve češće navodi kao simbol hrvatskog turizma. Plaža je postala poznata i atraktivna zbog svog specifičnog oblika i prirodnih ljepota koje je karakterišu. More okružuje skoro pola kilometra izdužen šljunkoviti rt koji je delimično prekriven borovom šumom. Zbog sadržaja koji nudi u vidu barova, kafića, suncobrana i ležaljki, plaža je idealna za sve generacije jer Zlatni rat nudi ponešto za sve generacije.

Atraktivne plaže na Braču su i Samostan plaža, takođe u Bolu, plaža Lovrečina u Postiru, zatim Velika luka, Tri mosta i Banj koje se nalaze u mestu Supetar. Letovanje na Braču je uvek odličan izbor upravo jer ove plaže nude sve što vam je potrebno za ispunjen i zanimljiv dan na moru, a kada sunce zađe ili se zaželite obilaska ostrva, bićete oduševljeni brojnim ugostiteljskim objektima, prodavnicama i kompletnim turističkim sadržajem koji Brač nudi.

Apartmani i hoteli na Braču

Ukoliko letujete na Braču, imate mogućnost da se smestite u hotelima ili privatnim apartmanima. Hoteli na Braču su smešteni u Bolu, Postiru i Supetru, a gosti mogu uživati u vrhunskoj usluzi i ljubaznosti osoblja u ovim hotelima. Cene hotelskog smeštaja su nešto više u odnosu na druga letovališta u Hrvatskoj, s obzirom na to da je Brač najpopularnije i najlepše ostrvo koje hrvatsko primorje nudi. Apartmani na Braču se nalaze u okviru ponude privatnog smeštaja, koji je nešto pristupačniji u odnosu na hotele.

Prednost svih vrsta smeštaja je što najveći broj njih nudi fenomenalan pogled na ostrvo, plaže i more, pa boravak na ovom ostrvu predstavlja kompletno zadovoljstvo koje bi sebi trebalo da priuštite.

Kada su u pitanju ponude last minute Brač možete obići za malo novca, uz mnogo uživanja, ukoliko pronađete ovakav tip ponude za putovanje. Na našem sajtu možete proveriti koji aražmani za Brač su u ponudi, i pronaći onaj koji je idealan za vas.

Pretraga

Destinacija

  • Brač

Tip putovanja

Vrsta smeštaja

Zakup

Dodaci

oznake

Nema rezultata pretrage sa izabranim parametrima. Promenite parametre i pokušajte ponovo.