Cres letovanje

Cres hotel – aranžmani za letovanje u Cresu: Ostrvo Cres je drugo po veličini u Hrvatskoj, posle Krka. Ono što privlači turiste da svoje letovanje provedu na ovom hrvatskom ostrvo nesumnjivo su netaknuta priroda, bogatstvo sadržaja i morsko plavetnilo koje okružuje ovo ostrvo. Kada je u pitanju Cres plaže su taj odlučujući faktor koji mami turiste iz svih krajeva sveta. Da je Cres bio naseljen još u praistoriji govore mnogi arheološki ostaci iz kamenog doba koji čine najpoznatije Cres znamenitosti.

Brojne ponude tipa last minute Crec čine veoma privlačnim mestom za letovanje, jer se po veoma pristupačnim cenama može obići ovaj deo Hrvatske i uživati u blagodetima koje ovo ostrvo pruža. Ukoliko se odlučite da svoje letovanje provedete na ovom hrvatskom ostrvu, pogledajte ponude turističkih agencija sa našeg sajta i rezervišite sebi savršeno letovanje u Cresu.

Cres smeštaj

Aranžmani za Cres uglavnom podrazumevaju i prevoz i smeštaj. Do ovog ostrva se može doći trajektom koji veoma često vozi. Kada je u pitanju smeštaj Cres krase brojni hoteli opremljeni veoma dobro, tako da garantuju komfor i udobnost svojim posetiocima. Ukoliko ste više za privatan smeštaj, apartmani, sobe i studio sobe kojih ima pregršt na ovom ostrvu garantuju izvanrednu uslugu na visokom nivou, pa je na vama samo da se odlučite šta više odgovara svim vašim zahtevima, hoteli ili privatan smeštaj.

Last minute Cres

Cres last minute ponude prava su mogućnost za sve one koji žele da po što pristupačnijim cenama odu na letovanje. Takođe, Cres first minute ponude mogu biti i te kako povoljna opcija, pa već sada možete rezervisati sebi Cres letovanje.

Šta videti u Cresu?

Ovo hrvatsko ostrvo je veoma poznato po svojoj prirodi, pa ne čudi što se za letovanje u Cresu opredeljuju ljudi koji preferiraju odmor u prirodi. Šuma Tramuntana se nalazi na severnom delu ostvra i veoma je značajna jer se u njoj nalazi najstarije stablo hrasta medunca, koje je 1997. godine proglašeno zaštićenim spomenikom prirode.

Pored prelepe prirode, ostrvo Cres karakterišu brojne jame i pećine od kojih je najpoznatija Jama Čampari u kojoj su pronađene kosti pećinskog medveda stare oko dvanaest hiljada godina. Takođe, ono što krasi Cres nije samo kristalno čisto more, već i Vransko jezero koje je smešteno u unutrašnjosti ostrva i predstavlja jedno od najdubljih evropskih jezera. Ukoliko se odlučite za letovanje u Cresu, nesumnjivo je da ćete se odmoriti u miru i tišini okruženi savršenom prirodom.

Pretraga

Destinacija

  • Cres

Tip putovanja

Vrsta smeštaja

Zakup

Dodaci

oznake

Nema rezultata pretrage sa izabranim parametrima. Promenite parametre i pokušajte ponovo.