Letovanje u Pirovcu

Plaže u Pirovcu – Pirovac last minute: Pirovac je srednjovjekovno naselje u Hrvatskoj, smešteno na obali između mora i Vranskog jezera. Obalu ovog mesta karakterišu brojne uvale koje kriju najlepše šljunkovite i peščane plaže, pa letovanje u Pirovcu uvek pruža mogućnost za istraživanje uvala, raznih plaža i prirode. Osim što je grad koji pruža uvid u tipične srednjovekovne građevine, Pirovac je mesto sa blagom klimom koja podrazumeva topla leta i blage zime, pa su njegove staze idealne za vožnju bicikla, šetnje ili bavljenje sportskim akrivnostima.

Kada je u pitanju Pirovac last minute ponude su brojne, a na našem sajtu možete proveriti koji su aranžmani za Pirovac trenutno raspoloživi. Letovanje u Pirovcu predstavlja zanimljvu kombinaciju relaksirajućeg odmora i aktivnog istraživanja ove zanimljive destinacije.

Plaže u Pirovcu i znamenitosti

Plaže u Pirovcu su pretežno šljunkovte, a svojim sadržajem pogoduju svim generacijama koje se rado odlučuju za letovanje u Pirovcu. Najlepše plaže su smeštene u uvalama, a zanimljivo je to što je u njima temperatura mora uvek oko 4 stepena viša u odnosu na prosečnu temepraturu ostatka Jadranskog mora. Najlepše plaže u Pirovcu su Lolić, Porat i Starine, kao i uvale Crni krug, Stinica i Vrilo.

Dok su neke plaže opremljene ležaljkama i suncobranima, veliki je broj i onih koje su pogodne za kupače sa sopstvenom opremom za sunčanje, ili one koji žele da izbegnu gužve i buku. Pirovac raspolaže i brojnim kafićima i restoranima, što garantuje da će vaše letovanje u Pirovcu biti ispunjenjo i prijatno.

Znamenitosti u Pirovcu uključuju Stari grad, dvorac grofovske porodice Draganić – Vrančić, crkvu Gospe Karmelske, Vrata sela i mnoge druge zanimljivosti, od kojih većina datira još iz srednjeg veka.

Pirovac hotel ili apartman?

Ukoliko otputujete u Pirovac hotel Miran će vam ponuditi vrlo prijatan i udoban boravak u svojim sobama, a nema sumnje da ćete biti zadvoljni restoranom, dodatnim sadržajima i svim drugim pogodnostima koje hotel podrazumeva. Smeštajni kapaciteti su najvećim delom skoncentrisani u brojnim apartmanskim kompleksima i vilama koje nude privtan smeštaj, pa je ovo još jedna varijanta na koju možete računati ukoliko se odlučite za letovanje u Pirovcu.

Pretraga

Destinacija

  • Pirovac

Tip putovanja

Vrsta smeštaja

Zakup

Dodaci

oznake

Nema rezultata pretrage sa izabranim parametrima. Promenite parametre i pokušajte ponovo.