Letovanje u Rovinju

Rovinj plaže – Letovanje u Rovinju: Rovinje je jedan od najlepših gradova u Hrvatskoj, smešten na zapadnoj strani istarskog poluostrva. Mediteranska klima, lepote Starog grada i zadivljujuća priroda su najjači aduti Rovinja, kroz koji godišnje prođe i nekoliko miliona turista. Rovinj je okružen sa nizom malih ostrva, od kojih su najpoznatija Sveti Andrija (Crveno ostrvo) i Sveta Katarina. Starogradsko jezgro pruža prelep pogled na ova ostrva, a njihov obilazak će učiniti letvanje u Rovinju ispunjenim i vrlo kvalitetnim.

Ukoliko ste zainteresovani za letovanje u Rovinju, na našem sajtu  možete pogledati raspoložive ponude za putovanje, i izabrati onu koja u najvećoj meri odgovara vašim preferencijama.

Rovinj plaže i znamenitosti

Kada je u pitanju Rovinj plaže su pretežno šljunkovite i kamene, uz izuzetak nekoliko peščanih. Mnoge plaže su opremljene suncobranima i ležaljkama, dok oni koji imaju sopstvenu opremu mogu da se smeste i u uvale koje nisu snabdevene ovom opremom. Voda u Rovinju je izuzetno čista i ima prijatnu temepaturu, zbog čega su rovinjska kupališta izuzetno popularna. Kada posetite Rovinj plaže koje ne bi trebalo da propustite uključuju Zlatni rt, uvalu Rone, Monte, Škarabu, Moulin Rouge, Kuvi i Porton Biondi.

Kako je Rovinj izuzetno atraktivna turistička lokacila, čitav obalni deo raspolaže brojnim kafićima, restoranima i barovima, u kojima možete da se osvežite tokom dana ili zanimljivog noćnog provoda koji ovaj grad nudi.

Iako ga plaže predstavljaju u najlepšem svetlu, Rovinj znamenitosti takođe ističe u prvi plan, pa kada se nađete u ovog gradu možete da posetite starogradsko jezgro, crkvu Sv. Eufemije – zaštitnice grada, Zavičajnii muzej Rovinj, Limski zaliv, park šumu Zlatni rt i mnoge druge prirodne i istorijske atrakcije.

Rovinj smeštaj – hoteli i apartmani

Ukoliko posetite Rovinj smeštaj će zasigurno ispuniti sva vaša očekivanja, s obzirom na to da su hoteli i apartmani opremljeni najboljom tehnologijom i modernim sadržajem, koji će vaš boravak u ovom gradu učiniti kompletnim. Udoban nameštaj, gostoprimstvo domaćina i lep pogled sa terasa osvajaju sve posetioce, a na vama je samo da izaberete hotel ili apartman, u zavisnosti od toga koliko su vam bitni svi prateći sadržaji koje hoteli podrazumevaju i da li vam je potrebna maksimalna privatnost koju apartmani pružaju.

Pretraga

Destinacija

  • Rovinj

Tip putovanja

Vrsta smeštaja

Zakup

Dodaci

oznake

Nema rezultata pretrage sa izabranim parametrima. Promenite parametre i pokušajte ponovo.