Letovanje na Mljetu

Mljet hotel – aranžmani za letovanje na Mljetu: Mljet je ostrvo u Jadranu i pripada Hrvatskoj. Nalazi se u neposrednoj blizini Dubrovnika i Korčule, i predstavlja osmo ostrvo po veličini u hrvatskom delu Jadranskog mora. Mljet je ostrvo koje odlikuju suva leta i blage zime, pa je idealna destinacija za letovanje i odmor u letnjim mesecima.

Kada je u pitanju Mljet apartmani i hoteli na ovom ostrvu su brojni, ali se veoma brzo bukiraju kako se približava letnja sezona, te ako se opredelite za posetu ovog dela Hrvatske, na vreme rezervišite svoj smeštaj. Ukoliko želite da se odmorite i opustite, ostrvo Mljet je pravo mesto za vas. Na našem sajtu možete pronaći brojne ponude za sjajne aranžmane za ostrvo Mljet.

Hoteli i apartmani na Mljetu – smeštaj na Mljetu

Mljet aranžmani obuhvataju i smeštaj i prevoz. Kako je u pitanju ostrvo, najkraća morska veza sa kopnom je prema Pelješcu, te ako se odlučite za Mljet trajekt je idealno prevozno sredstvo sa kojim ćete se prevesti do samo ostrva.

Ovo hrvatsko ostrvo krasi veliki izbor apartmana i hotela. Kada se u obzir uzmu hoteli na Mljetu, njihova usluga je na visokom nivou, te ne čudi što se mnoge poznate ličnosti odlučuju za letovanje baš na ovom ostrvu. Takođe, kada su u pitanju apartmani Mljet je lokacija na kojoj možete naći smeštaj koji odgovara svim vašim zahtevima i potrebama.

Mljet last minute ponude

Last minute Mljet ponude odlična su mogućnost za sve one koji žele da po pristupačnijim cenama odu na letovanje. Takođe, Mljet first minute ponude mogu biti i te kako povoljna opcija, pa možete rezervisati sebi putovanje na ovo hrvatsko ostrvo dosta pre letnje sezone.

Mljet znamenitosti i atrakcije koje treba obići

Kada je u pitanju letovanje na Mljetu Hrvatska je veoma poznata. Naime, svake godine sve više i više ljudi iz svih krajeva sveta dolaze u posetu ovog ostrva. Mnogi se odlučuju za jedrenje Jadranom, te u samu turu spada i obilazak ostrva Mljet. Na ovom ostrvu se posvećuje velika pažna očuvanju okoline, te se organizuju brojne eko akcije pred sam početak turističke sezone. Eko akcije podrazumevaju čišćenje plaža, a za čišćenje mora zaduženi su ronilački klubovi.

Ukoliko vas put navede na ovu stranu Hrvatske, obavezno posetite Nacionalni park Mljet koji je najstariji morski park u celom Mediteranu. Ono što karakteriše ovoj nacionalni park su jezera slane vode, bujni biljni svet i prelepo zelenilo koje krasi ovo ostrvo. Takođe, ono što morate videti na Mljetu je Odisejeva špilja ili Jama koja se nalazi na južnoj strani osrtva. Reč je o pećini koja zbog urušenog svoda izgleda kao jama, te je po tome i dobila drugi naziv. Kako je Mljet ostrvo na kojem glavnu ulogu ima priroda, odmor i relaksacija su vam zagarantovani.

Pretraga

Destinacija

  • Mljet

Tip putovanja

Vrsta smeštaja

Zakup

Dodaci

oznake

Nema rezultata pretrage sa izabranim parametrima. Promenite parametre i pokušajte ponovo.