Bari letovanje

Bari letovanje – aranžmani: Bari je deveti po veličini grad u Italiji, i veoma interesantna destinacija za turiste. Za one koji nisu posetili Bari leto je idealna prilika da to učine. Kada je u pitanju Bari plaže, atrakcije za obilazak, kao i hoteli u Bariju samo su neki od razloga da posetite ovaj italijanski grad.

Bari plaže – Odmor uz Jadransko more

Bari je manji lučki grad smešten na južnom delu Jadranskog mora. Za većinu turista koji su posetili Bari plaže koje se posebno ističu su Lido San Francesco alla Rena, Lungomare Imperatore Augusto, Pane e Pomodoro Beach i Lido Sun Beach.

Ukoliko je vaš izbor za ovu sezonu bude Bari letovanje vam neće obeležiti samo odlazak na plažu i kupanje u moru, već i obilazak ovog poznatog italijanskog grada.

Bari znamenitosti – Šta možete obići?

Bari je poznat po svojoj burnoj prošlosti, tokom koje je više puta rušen i obnavljan. Stari grad koji je okružen impresivnim zidom je obično polazna tačka turista, a podjednako pažnje privlači i moderni grad.

Jedna od nezaobilaznih stanica turista je zamak Castel del Monte, a kao najvažnija znamenitost grada izdvaja se Basilica di San Nikola, u kojoj se čuvaju ostaci poznatog sveca. Takođe treba obići i palate Palazzo Fizzarotti, Palazzo Mincuzzi i Palazzo de Gemmis.

Apartmani i hoteli u Bariju

Aranžmani za “Bari letovanje” su vam već dostupni, a ponuda smeštaja je raznolika. Iako su turistima na rapolaganju i apartmani, hoteli u Bariju su najčešći izbor za posetioce ovog italijanskog grada. Kada je u pitanju Bari last minute i first minute ponude su često izuzetno povoljne, pa ukoliko čekate ponude ovog tipa možete jeftinije proći.

Bilo da putujete po regularnoj ceni, ili uz ponude kao što su first i last minute Bari će sigurno na vas ostaviti utisak. Pogledajte aranžmane koji su u ponudi, rezervišite željeni smeštaj na vreme i provedite leto u Italiji i jednom od njenih najposećenijih gradova.

Pretraga

Destinacija

  • Bari

Tip putovanja

Vrsta smeštaja

Zakup

Dodaci

oznake

Nema rezultata pretrage sa izabranim parametrima. Promenite parametre i pokušajte ponovo.