Italija - putovanja u zemlju bogate istorije

Italija putovanja – aranžmani: Italija se nalazi na jugu Evrope, a smeštena je na Apeninskom poluostrvu i obuhvata 3 ostrva: Siciliju, Sardiniju i Elbu. Ova država ima izuzetno dugu, burnu i bogatu istoriju.

Na njoj su se tokom istorije preplitali uticaji najrazličitijih imperija i civilizacija koje su njome vladale, a to se i danas vidi na njenim impozantnim kulturnim i istorijskim znamenitostima koje u Italiji srećemo na svakom ćošku.

Aranžmani za Italiju izuzetno su popularni i kada je u pitanju letovanje u Italiji, ali i putovanje u Italiju, odnosno njene gradove i obilaženje njihovih fascinantnih predela. Italija nije samo zemlja prelepe arhitekture i bogatog istorijskog nasleđa, već i fascinantnih prirodnih predela, divnih plaža, autentične i preukusne kuhinje i izuzetne kulturne scene. Ovo su samo neki od brojnih razloga zbog kojih se aranžmani za Italiju uvek izuzetno brzo rasprodaju.

Italija putovanja

Za putovanje u Italiju godišnje se odluči desetine miliona turista iz celog sveta. Najposećeniji gradovi Italije su: Rim – njena prestonica; Venecija – impresivno autentična i prelepa; Firenca – šarmantna i grandiozna; Milan – svetska prestonica mode; Palermo – sicilijanski glavni grad, kao i Pizu i njen krivi toranj i mnoge, mnoge druge gradove.

Italija putovanje pretvara u sasvim poseban doživljaj, a njeni gradovi plene mnogobrojnim atrakcijama, kako istorijskim, kulturnim, tako i prirodnim. Planine Italije izuzetno su popularne zimi, dok je italijanska obala omiljena letnja destinacija brojnih turista, a njeni gradovi svake godine nose titulu nekih od najposećenijih na svetu!

Italija letovanje

Letovanje u Italiji, kada su u pitanju aranžmani za Italiju, uvek se brzo rasproda zahvaljujući prelepoj, mediteranskoj obali Italije. Letovanje na Italijanskim ostrvima kao što je Sicilija i Sardinija posebno je popularno a, po mišljenju onih koji su imali sreće da ih posete, ono je i nezaboravno.

Italija je turističku delatnost dovela do samog savršenstva, pa smeštaj u Italiji nije teško pronaći, a gostoljubivi domaćini i odlična usluga ono su što vas očekuje.

Italija last minute ” jedan je od omiljenih aranžmana turista, kao i first minute, a to su periodi u kojima turisti isti aranžman mogu da kupe po nešto nižoj ceni nego što je njegova standardna cena.

Ipak, i ukoliko ne uspete da “uhvatite” neki od ovih perioda – nećete pogrešiti, jer Italija putovanja vrede svakog utrošenog resursa.

Pretraga

Destinacija

  • Italija

Tip putovanja

Vrsta smeštaja

Zakup

Dodaci

oznake

Nema rezultata pretrage sa izabranim parametrima. Promenite parametre i pokušajte ponovo.