San Remo letovanje

San Remo letovanje – aranžman: San Remo je grad na severozapadu Italije, na obali Ligurskog mora. Smatra se da ovaj grad ima idealnu klimu, ne previše vruća leta i vrlo blage zime, pa je kao takav pogodan za turizam tokom čitave godine. Sam položaj na Mediteranskoj obali, okružen Alpima garantuje ovoj luksuznoj destinaciji veliki broj turista. U gradu se održavaju brojne kulturne manifestacije od kojih je svakako najpoznatija muzički festival. Ukoliko imate želju da San Remo letovanje bude vaša opcija za godišnji odmor, potražite ponude turističkih agencija sa našeg sajta i rezervišite sebi nezaboravno letovanje u ovom italijanskom gradu.

San Remo hotel

Ako se opredelite da vaša destinacija za letovanje bude San Remo, onda je pravo mesto za vaš smeštaj San Remo hotel, a u ovom luksuznom odmaralištu možete pronaći brojne smeštajne jedinice tog tipa – uglavnom one luksuzne i savremeno opremljene, ali mogu se naći i hoteli skromnijeg karaktera. Kada dođete u San Remo hotel možete pronaći gotovo na svakom koraku.

Pored toga, kada je u pitanju San Remo letovanje, u ovom gradu možete pronaći i veliki broj apartmana za iznajmljivanje, pa nema sumnje da ćete pronaći adekvatan smeštaj za sebe ako odlučite da letujete baš u ovom mediteranskom gradu.

San Remo znamenitosti

Glavna atrakcija u San Remu je najpoznatija katedrala San Siro izgrađena u 12. veku. Na trgu se nalazi Torinska fontana, a nedaleko odatle i Molilište Nevine Misli, sagrađeno u 16. veku. Još jedna atraktivna građevina koju bi vredelo posetite ako se nađete u San Remu jeste i Ruska Pravoslavna crkva, izgrađena 1913. godine.

 

Glavno šetalište u San Remu je Corso Matteotti, a tu se nalazi i nadaleko čuvena palata Borea d’Olmo, iz 15. veka, koja je danas muzej. Ovo šetalište popularno je kod turista, s obzirom na to da se tu nalaze brojni butici najpoznatijih svetskih brendova, kao i mnoga druga mesta gde se može šopingovati.

San Remo plaže

San Remo ima čiste, dobro uredjene plaže, kao i šetalište uz obalu mora sa bujnim zelenilom i drvoredom palmi.  Nedaleko od plaže nlazi se zanimljiv stari grad, a tu su i brojni restorani, barovi, prodavnice, supermarketi. Azurna obala je udaljena svega 15 kilometara zapadno od San Rema, što daje mogućnost turistima da tokom letovanja u San Remu posete i druga svetski poznata mesta i letovališta i okupaju se na najlepšim plažama azurne obale.

Last minute San Remo

San Remo last minute ponude veoma su popularne kod velikog broja turista koji žele da posete ovaj italijanski grad, s obzirom na to da su cene tada mnogo povoljnije i pristupačnije većem broju turista. Last minute San Remo ponude možete potražiti u brojnim turističkim agencijama koje postoje na našem sajtu, a na vama je da odaberete onu koja vam najviše odgovara i da rezervišite sebi nezaboravno letovanje u ovom popularnom gradu. San Remo je grad koji vam može omogućiti savršeno letovanje, vrhunski provod i maksimalno uživanje.

Pretraga

Destinacija

  • San Remo

Tip putovanja

Vrsta smeštaja

Zakup

Dodaci

oznake

Nema rezultata pretrage sa izabranim parametrima. Promenite parametre i pokušajte ponovo.