Santa Margarita putovanje

Santa Margarita putovanje – aranžmani: Santa Margarita Ligure je italijanska komuna, odnosno opština koja je deo okruga Đenova, pokrajine Ligurije u severozapadnoj Italiji. Santa Margarita izlazi na more, te leti ovo može biti i izbor za destinaciju za letovanje, a mnogi je opisuju kao kombinaciju starog i novog.

Od jahti do čamčića ribara, starog centra, do najluksuznijih kompleksa – Santa Margarita se može pohvaliti svime. Mnogi putovanje u Santa Margarita iskoriste kako bi obišli i okolna, popularna mesta – Portofino, Cinque Terre i Genovu. Ovo mesto dovoljno je veliko da ugosti veliki broj turista, ali i dalje pruža osećaj i ambijent intimnog gradića. Aranžmane agencija za putovanje u Santa Margarita možete pronaći i rezervisati na našem sajtu, a ovde ćete saznati i sve o putovanju u ovo šarmantno, italijansko mesto.

Santa Margarita smeštaj

Hoteli u Santa Margarita uglavnom se nalaze u samom centru grada, a predstavljaju tipične, italijanske hotele sa odličnim osobljem, još boljom hranom i uglavnom divnim pogledom sa prozora ili terase.

Apartmani u Santa Margarita takođe mogu biti vaš izbor, ali se ređe nalaze u ponudama agencija. Često imaju lepe terase i poglede na obalu, a predstavljaju dobro rešenje za sve koji vole i navikli su na boravak u apartmanskom smeštaju.

Santa Margarita atrakcije

Ako se pitate šta raditi i obići u Santa Margariti – ovde vam sigurno neće biti dosadno. Barovi, restorani, kafići, sladoledžinice… Ima ih mnogo, a nude pravi užitak za sva čula – od gastronomskih, italijanskih specijaliteta, do predivnih pogleda i još bolje kafe i sladoleda.

Sem toga, putovanje u Santa Margaritu nezaboravnim učiniće i brojne znamenitosti i atrakcije kojima se ovo mesto može pohvaliti. Ovo mesto je i dobilo ime po bazilici Sveta Margarita koju morate obići, a nalazi se u centru grada. Villa Durazzo iz XVII veka locirana je u parku, divnom okruženju, a i nju, kao i park morate posetiti.

Sem toga, hodajući ulicama stalno ćete nailaziti na zanimljive građevine i atrakcije, a obavezno obiđite i Portofino koji je zaista fascinantan, kao i ostala okolna mesta koja imaju veliki broj kulturno-istorijskih znamenitosti, ali i ponudu zanimljivih aktivnosti.

Pretraga

Destinacija

  • Santa Margarita

Tip putovanja

Vrsta smeštaja

Zakup

Dodaci

oznake

Nema rezultata pretrage sa izabranim parametrima. Promenite parametre i pokušajte ponovo.