Palmanova putovanje

Palmanova putovanje – aranžmani: Ljubitelji Italije i njeni česti posetioci sigurno su čuli za Palmanovu, gradić u severoistočnoj Italiji koji pripada regiji Furlanija – Julijska krajina. Ovaj grad je najpoznatiji po kupovini, pa je zato deo mnogih šoping tura. Pogledajte koji aranžmani za Palmanovu su u ponudi i šta vas tamo očekuje.

Palmanova putovanje – poznata šoping tura

Palmanova je postala sinonim za dobar šoping i jeftinu kupovinu, pa ne čudi što ovaj grad turisti posećuju upravo najviše iz ovih razloga. Tržni centar Palmanova Outlet Village smešten je u neposrednoj blizini Trsta, pa je zato poseta Palmanovi obično deo aranžmana za Trst.

Palmanova Outlet Village raspolaže sa preko 90 prodavnica u kojima možete kupiti odeću, obuću, kozmetičke proizvode, proizvode za kuću, a takođe možete odmoriti u nekom od kafića i restorana ovog tržnog centra.

Ono što posebno zanima turiste jesu popusti, a dobra vest je da ćete tokom cele godine u ovom tržnom centru naći popuste od 30 do čak 70%. Tržni centar radi svakog dana, sa nešto dužim radnim vremenom četvrtkom.

Znamenitosti Palmanove

Iako je šoping glavni razlog posete turista, dolazak u Palmanovu možete iskoristiti i da obiđete ovaj italijanski grad. Palmanova je jedini grad koji je potpuno uređen po načelima renesanse. Ima oblik ravilnog devetougla, u čijem se geometrijskom središtu nalazi prostrani trg. Turiste najviše privlači Gradska crkva, kao i kapija na ulazu u grad.

Palmanova hoteli i apartmani

Bilo da planirate samo šoping ili obilazak poznatog grada Palmanova hoteli i apartmani koje možete naći u okviru aranžmana turističkih agencija su vam na raspolaganju. Pogledajte ponude i rezervišite šoping turu ili obilazak Palmanove.

Pretraga

Destinacija

  • Palmanova

Tip putovanja

Vrsta smeštaja

Zakup

Dodaci

oznake

Nema rezultata pretrage sa izabranim parametrima. Promenite parametre i pokušajte ponovo.