Putovanje u Prato

Prato smeštaj – aranžmani za Prato putovanje: Prato je grad u središnjoj Italiji i predstavlja najveći grad istoimenog okruga u okviru italijanske pokrajine Toskana. Ovaj grad u Italiji je poznat i po nazivu Italijanski Mančester, jer predstavlja važno središte italijanske tekstilne industrije. Ono što je interesantno kada je u pitanju ova italijanska oblast je činjenica da je ona bila naseljena u doba praistorije i antike, ali se naselje na mestu današnjeg grada javilo tek u desetom veku.

U gradu Prato danas žive najviše Italijani, ali su se tokom proteklih decenija doseleli mnogi doseljenici iz inostranstva, najviše Kinezi. Ukoliko se odlučite za putovanje u Italiju, pogledajte ponude turističkih agencija sa našeg sajta i rezervišite sebi idilično putovanje u Prato.

Prato aranžmani

Prato aranžmani uglavnom podrazumevaju i prevoz i smeštaj, a neretko obilazak samog grada podrazumeva fakultativne ekskurzije iz nekog drugog italijanskog grada. Ako se pak odlučite da putujete i odsedate konkretno u gradu Prato, smeštaj ovog grada je odličan. Naime, Prato krase brojni hoteli opremljeni veoma dobro, tako da garantuju komfor i udobnost svojim posetiocima.

Ukoliko ste više za privatan smeštaj, apartmani, sobe i studio sobe kojih ima dovoljno u ovom gadu garantuju izvanrednu uslugu na visokom nivou, pa je na vama samo da se odlučite šta više odgovara svim vašim zahtevima, željama i potrebama.

Prato šta videti i obići?

Kako je Italija država koja pruža mnogo toga za videti i posetiti, u tome ne zaostaje ni grad Prato. Naime, ono što je nesmnjuvo da ćete videti je Duomo di Prato ili katedralu Prato koja se nalazi na glavnom trgu i svojim jedinstvenim izgledom mami turiste da je obiđu i zavire u njenu unutrašnjost. Svi koji su obišli ovaj italijanski grad rado bi mu se vratili zbog celokupne atmosfere koja dominira celim gradom, a to je umnogme opuštajuća atmosfera.

Ono što je zanimljivo je da u ovom gradu većinu bitnih znamenitosti možete obići pešaka, tako da ako se odlučite za obilazak ovog dela Italije, naoružajte se strpljenjem i obujte udobnu obuću.

Pretraga

Destinacija

  • Prato

Tip putovanja

Vrsta smeštaja

Zakup

Dodaci

oznake

Nema rezultata pretrage sa izabranim parametrima. Promenite parametre i pokušajte ponovo.