Jezero Komo putovanje

Jezero Komo putovanje – aranžmani za odmor: Jezero Komo je jezero glečerskog porekla u Italiji, pokrajina Lombardija. Površina jezera je 146 kvadratnih kilometara i kao takvo treće je po veličini u Italiji. Ono što je glavna karakteristika jezera jeste njegova dubina – 410 metara, što ga svrstava među najdublja jezera Evrope. Jezero Komo je omiljeno mesto za odmor mnogih bogatih ljudi iz celog sveta, pa ne čudi što mnogi pripadnici svetskog džet-seta imaju svoje privatne vile baš na ovom jezeru. Ovo je vrlo atraktivna turistička destinacija koja pored prirodnih lepota, može da se pohvali i sa mnoštvom umetničkih slika i kulturnog nasleđa. Ukoliko i vi želite da posetite Jezero Komo pogledajte ponude turističkih agencija sa našeg sajta i rezervišite sebi nezaboravno Jezero Komo putovanje.

Jezero Komo smeštaj

Jezero Komo smeštaj koji je dostupan turistima može biti hotelski ili privatni. Jezero Komo hoteli su dobro opremljeni i nude dobar komfor i ugođaj svim svojim posetiocima. Privatni smeštaj je jeftinija varijanta, ali jednako dobra opcija, s obzirom na to da se lokalni meštani koji nude smeštaj maksimalno trude da što bolje ugoste svakog posetioca.

Jezero Komo znamenitosti

Katedrala na Komu iz 14. veka zauzima gotovo ceo jedan deo na trgu Duomo i potpuno je u gotskom stilu. Mermerna fasada je ukrašena vrlo delikatnim duborezima i statuama, kao i veličanstvenim kupolama.

U blizini katedrale nalaze se združeni arheološki i istorijski muzej – u Arheološkom muzeju se nalazi izuzetna kolekcija artefakata otkrivena prilikom lokalnih iskopavanja, koja prikazuje život prvih zajednica na ovom tlu.

Muzej Đuzepea Garibaldija se nalazi u nekadašnjoj palati, sa stilski ukrašenim sobama i izložbama koje se odnose na lokalnu tradiciju i istoriju ovog mesta. Jedna od najpoznatijih i najlepših kolekcija jeste kolekcija ručno rađene čipke.

Jezero Komo aranžmani

Kada su u pitanju Jezero Komo aranžmani u ponudi turističkih agencija koje postoje na našem sajtu može se pronaći veliki broj različitih opcija za putovanje na Jezero Komo, a na vama je da odaberete onu koja vama najviše odgovara, kako u pogledu cene, tako i u pogledu termina. Bilo da je vaš izbor za putovanje Jezero Komo na jesen ili Jezero Komo na proleće, doživljaj će sigurno biti na najvišem nivou s obzirom na to da ovo jezero i okolne lokacije nude veliki izbor mogućnosti da savršeno ispunite svoj dan.

Pretraga

Destinacija

  • Jezero Komo

Tip putovanja

Vrsta smeštaja

Zakup

Dodaci

oznake

Nema rezultata pretrage sa izabranim parametrima. Promenite parametre i pokušajte ponovo.