Kaljari putovanje

Kaljari putovanje – aranžmani: Kosmopolitsko mesto, glavni i najveći grad Sardinije, sa oko pola miliona stanovnika je upravo Kaljari koji predstavlja sve popularniju turističku destinaciju. Sa dugom i burnom istorijom Sardinije, ne čudi što je Kaljari, kao njena prestonica, vrlo istorijski i kulturološki atraktivan, pa je putovanje u Kaljari uvek ispunjeno šetnjom i obilascima ovog grada.

Kaljari je primorski grad i jedan od najstarijih u Italiji, a izlazi na Kaljarski zaliv, deo Sredozemnog mora. Kaljari plaža jedna je od najdužih plaža italije, a prostire se na oko 8 km. Na našem sajtu lako i brzo pronaći ćete aranžmane agencija za putovanje u Kaljari gde ih možete i rezervisati, pa obići glavni grad Sardinije na najbolji način.

Kaljari smeštaj

Smeštaj u Kaljariju u ponudama uglavnom je hotelski, a ovaj grad najčešće turisti obiđu tokom jednodnevnog izleta, tokom svog letovanja na impresivnoj Sardiniji. Međutim, ukoliko želite da ostanete duže u Kaljariju, ovo je vrlo urban grad, pa u njemu možete pronaći i hotele, kao i Kaljari apartmani, ali hostelski smeštaj.

Kaljari hoteli odlikuju se raznolikošću, kao i apartmani u Kaljariju, pa će svako u ovom gradu sigurno pronaći smeštaj po svom ukusu.

Kaljari last minute

Potrudite se da iskoristite neki od promotivnih perioda koje agencije često imaju. Neki od njih su definitivno first i last minute Kaljari ponude, a omogućavaju vam da aranžman platite manje nego što je njegova uobičajna cena, te uštedite, a opet provedete izvrsne dane tokom putovanja u Kaljari.

Kaljari znamenitosti

Kao što smo napomenuli – Kaljari je pun kulturno-istorijskih atrakcija, a ako ste ljubitelj upoznavanja ovakvih znamenitosti, sa putovanjem u Kaljari definitivno nećete pogrešiti.

Pre svega, vaše putovanje u Kaljari trebalo bi da podrazumeva obilazak Centro Storico – starog centra grada punog interesantnih arhitektonskih rešenja i vrlo lepe atmosfere. Quartiere Villanova takođe je deo grada koji morate posetiti.

Palata Royal, crkva Santuario e Basilica di Bonaria, katedrala Santa Maria, toranj dell’Elefante… spisak znamenitosti Kaljarija skoro je beskonačan. S obzirom na često menjanje naroda koji su vladali Sardinijom, i uopšte na njenu burnu istoriju – pešačko istraživanje Kaljarija predstavlja pravi kulturološki vremeplov na koji niko neće ostati ravnodušan.

Pretraga

Destinacija

  • Kaljari

Tip putovanja

Vrsta smeštaja

Zakup

Dodaci

oznake

Nema rezultata pretrage sa izabranim parametrima. Promenite parametre i pokušajte ponovo.