Livinjo zimovanje i skijanje u zimskoj idili

Livinjo smeštaj – aranžmani za Livinjo: Livinjo je gradić u severnom delu Italije, a među turistima je najpoznatiji kao prvorazredno zimsko turističko odredište na italijanskim Alpima. Ovo popularno lombardijsko skijalište, izolovano od civilizacije, smešteno je između dva masiva, u neposrednoj blizini granice Italije i Švajcarske. Kada je u pitanju Livinjo hoteli i apartmani u ovom jednom od najboljih ski centara na svetu su veoma dobro opremljeni, tako da odgovaraju i onim najzahtevnijim turistima.

Ukoliko još uvek niste posetili Livinjo putovanje bi trebalo da isplanirate što ranije, a na našoj turističkoj platformi možete pogledati i koji sve aranžmani uključuju boravak u ovom italijanskom gradu.

Livinjo apartmani i hoteli

Da turizam cveta u ovom ski centru govori podatak da je davne 1965. godine, Livinjo brojao svega 6 hotela, a danas kada je u pitanju skijalište Livinjo hoteli su najrasprostranjeniji tip smeštaja i ima ih čak preko 100. Za one koji su više naklonjeni privatnom smeštaju, i ta opcija je na raspolaganju, pa ako se u obzir uzme jedan od najviših ski centara u regionu Livinjo apartmani predstavljaju rado odabran tip smeštaja mnogih turista.

Hoteli u Livinju su opremljeni svim sadržajem koji može biti potreban gostima, pa je tako moguće uživati u brojnim različitim relaksirajućim aktivnostima, kao što su masaže i odmor pored bazena. Kada je u pitanju Livinjo smeštaj koji je uređen na visokom nivou karakteriše vrhunska usluga.

Livinjo – raj za skijaše i  avanturiste

Kada je u pitanju Livinjo Italija se nesumnjivo može pohvaliti jednim veoma kvalitetnim i odlično opremljenim ski centrom koji svake godine posećuje sve veći broj turista iz svih krajeva sveta. Iz nekadašnja tri sela izrastao je ski centar koji predstavlja raj za skijaše i ljubitelje zimskih sportova. Ono što je zanimljivo je da je italijanski grad Livinjo poznat i kao mesto dobrog šopinga, te je nesumnjivo odlična destinacija i za one koji nisu mnogo vešti u skijanju.

Livinjo je najpoznatiji kao destinacija za zimovanje. Odlično uređene ski staze karakteristične su zbog svoje prostranosti, pa gužve na stazama nisu velike. Većina staza pripadaju srednjoj kategoriji. Najviša žičara ovog ski centra dostiže neverovatnih 2800 metara nadmorske visine, a za skijaško trčanje je na raspolaganju 40 kilometara staza.

Livinjo je idealan gradić da se upoznate sa italijanskom tradicijom, te ne propustite da probate pravu italijansku hranu u nekom od brojnih restorana u gradu. Takođe, za sve one koji žele da vide kako je nekada izledala Italija Livinjo je grad koji to aposlutno može da dočara. Krase ga male, drvene kućice, napravljene u tradicionalnom stilu, pa ne čudi što ceo grad svakog posetioca očara na prvi pogled.

Pretraga

Destinacija

  • Livinjo

Tip putovanja

Vrsta smeštaja

Zakup

Dodaci

oznake

Nema rezultata pretrage sa izabranim parametrima. Promenite parametre i pokušajte ponovo.