Portofino putovanje

Portofino putovanje – aranžmani: Portofino je jedinstveno naselje u Italiji, u okrugu Đenova koje svojim izgledom privlači mnoštvo turista iz čitavog sveta. Portofino je jedno od najekskluzivnijh odmarališta Ligurije, a predstavlja jednu od omiljenih destinacija poznatih javnih ličnosti, kako iz Evrope, tako i Holivuda.

Bilo da se odlučite za Portofino letovanje ili putovanje u bilo kojoj drugoj sezoni, nećete ostati imuni na lepote ovog ribarskog gradića. Ima idealnu lokaciju na rtu, a luskzune jahte usidrene u luki grada u kombinaciji sa unikatnom arhitekturom u žutim tonovima će vam vrlo slikovito objasniti razlog svetske popularnosti ovog mesta. Mesto je okruženo brežuljcima sa dvorcima koji su bili česta rezidencija piscima i slikarima. Na vama je samo da odaberete neki od naših Portofino aranžmana i uživate kao nikada pre.   

Šta će učiniti Portofino putovanje nezaboravnim?

Mnogi se odlučuju za Portofino letovanje zbog više mogućnosti koje okolina mora donosi. Lakše je otploviti brodićem ili šetetati gradićem i u potpunosti osetiti čarobne mirise borove šume i maslinjaka koji upotpunjuju doživljaj. Oni koji su dobro upoznati sa popularnošću ovog mesta se trude da ugrabe Portofino last minute ponude jer na taj način mogu da uštede za ostatak putovanja. Međutim, Italija je specifična država sa jakim nacionalnim identitetom koji se prožima i u najmanjim gradovima, stoga se nećete razočarati budete li se opredelili za svoje Portofino putovanje u vreme bilo koje druge sezone.

Budete li se uputili na ovaj raj na zemlji, obavezno posetite dvorac Braun koji je kupio engleski diplomata 1860. i pretvorio ga u jedinstven porodičan dom sa predivnim vrtovima odakle se pruža pogled na luku. Na vašoj listi se mora naći i crkva San Đorđo iz XII veka jer se u njoj čuvaju relikvije zaštitnika grada.

Tipičan gradski italijanski trg je pretrpan prodavnicama i restoranima koji će vam privlačiti pažnju. U ulici Molo se nalazi jedan od najpoznatijih restorana koji još od pedesetih godina privlači crème de la crème društva. To je bilo omiljeno mesto Ričarda Bartona, Elizabet Tejlor i kraljevskih parova iz Evrope.

Smeštaj u Portofinu

Bilo da ugrabite svoj last minute Portofino aranžman ili bilo koji drugi, neće ostati ravnodušni na ponudu hotela i apartmana kakav samo jedan ovako luksuzni gradić može da ponudi. U zavisnosti od vašeg budžeta, možete pronaći drugačiji smeštaj. Postoje hoteli u Portofinu koji su definicija italijanskog luksuza i u kojima ćete verovatno probati najbolje specijalitete, ali postoje i oni koji će vas za nešto manji novac takođe oduševiti.

Portofino putovanje će ostaviti veliki trag u vašem koferu uspomena jer njegov šarm, arhitektura i priroda neće moći lako da izblede.

Pretraga

Destinacija

  • Portofino

Tip putovanja

Vrsta smeštaja

Zakup

Dodaci

oznake

Nema rezultata pretrage sa izabranim parametrima. Promenite parametre i pokušajte ponovo.