Lido di Jesolo letovanje

Lido di Jesolo letovanje – aranžmani: Kao jedna od najatraktivnijih zemalja, Italija privlači veliki broj turista širom sveta, i predstavlja odličnu destinaciju za putovanje tokom cele godine. Kada se pomenu Italija i letovanje Lido di Jesolo je s razlogom prva asociacija. Saznajte šta vas očekuje u ovom poznatom letovalištu i pogledajte ponude aranžmana.

Letovanje Lido di Jesolo – odmor nadomak Venecije

Poznato letovalište Lido di Jesolo se nalazi na severoistoku Italije, u blizini čuvene Venecije koja je i najčešći izbor turista za jednodnevni izlet tokom letovanja. Omogućene su i brodske ekskurzije do ovog grada, kao i do Burana, Torčela i Murana. U blizini Lido di Jesola se nalazi i Litorale di Kavalino, gde ćete naići na nekoliko plaža i urbanih naselja.

Lido di Jesolo znamenitosti – letovanje uz obilaske

Osim što možete obići okolna mesta, samo letovalište Lido di Jesolo nudi različit sadržaj koji je posebno pogodan za decu. Možete posetiti izložbu o ajkulama, a odlazak u akvarijum i vodeni park predstavljaju idealan letnji dan, zajedno sa krstarenjem brodom duž obale.

Ukoliko ste se odlučili da tokom juna ili jula odete na letovanje Lido di Jesolo će vas oduševiti godišnjim festivalom u izradi peščanih skulptura. Tokom avgusta ovde možete posetiti italijanski festival Feragosto, koji uključuje i vatromet na plaži.

Plaže i provod u Lido di Jesolu

Plaže su svakako glavni razlog zbog koga turisti biraju ovo italijansko letovalište. Plaža je duga 15 kilometara, a odlikuju je čisto more i žuti dolomitski pesak. Velii broj hotela poseduje i privatne plaže.

Uz samu obalu smešteni su i mnogobrojni restorani, kafei i poslastičarnice, Ono čime se Lido di Jesolo takođe može pohvaliti jeste i činjenica da je čest izbor mladih koji uz odmor na plaži očekuju i provod.

Lido di Jesolo letovanje – smeštaj i aranžmani

Ukoliko želite da posetite Lido di Jesolo hotel ili apartman po svom ukusu ćete sigurno naći u okviru naših aranžmana. Ako želite da ugrabite first minute ponude ili last minute Lido di Jesolo aranžmani su  vam na raspolaganju. Pogledajte ponude i rezervišite letovanje u Lido di Jesolu.

Pretraga

Destinacija

  • Lido di Jesolo

Tip putovanja

Vrsta smeštaja

Zakup

Dodaci

oznake

Nema rezultata pretrage sa izabranim parametrima. Promenite parametre i pokušajte ponovo.