Milano putovanje

Milano putovanje – aranžmani: Milano je drugi po veličini grad u Italiji i glavni grad okruga Milano. Ovo “privredno srce” Italije je ujedno i svetski poznat modni i medijski centar. Poznat je po brojnim znamenitostima, ali je u svetu poznat i kao jedno od središta svetske mode, te pored Njujorka i Pariza, Nedelja mode postoji i u Milanu.

Putovanje u Milano je idealna opcija ako želite da upoznate kulturu i istoriju Italije i njenog naroda. Kada je u pitanju Milano znamenitosti su te koje mame turiste svake godine sve više i više. Na našem sajtu možete pogledati kakvi sve aranžmani za putovanje u Milano postoje i već sada sebi rezervisati posetu ovom gradu.

Milano hoteli i apartmani

Ukoliko se odlučite za putovanje u ovaj deo Italije, aranžmani za Milano podrazumevaju i prevoz i smeštaj, pa ne morate brinuti o bilo kakvim nepredviđenim okolnostima na putu. Kada je u pitanju Milano smeštaj u blizini centra je idealna varijanta za koju se možete opredeliti. Kako je prevoz u ovom gradu dobro organizovan, lako ćete se snaći i ukoliko vaš smeštaj ne bude u strogom centru, već na periferiji.

Kada je u pitanju Milano apartmani su locirani i u centru i van centra, te ako ste više za privatan smeštaj, veliki je izbor apartmana. Ukoliko se odlučite za apartmane, možete naći baš ono što odgovara svim vašim uslovima i zahtevima.

Milano znamenitosti – šta obići u Milanu?

Putovanje u Milano je putovanje na kojem ćete uploviti u istoriju Italije. Ovaj grad nudi obilje toga za obići. Duomo katedrala je prva lokacija na koju se upute turisti, jer pruža prelep pogled kada se popnete na vrh same katedrale. Obilazak katedrale je besplatan, a na vrh se možete popeti stepenicama ili liftom. Milanska skala je čuvena i jedna od najpoznatijih svetskih opera. Ako želite da pogledate neku predstavu, budite spremni da izdvojite veću svotu novca za taj užitak. U sklopu Milanska skale postoji muzej.

Ukoliko ste ljubitelji umetnosti, galerija Vitorija Emanuela je prava atrakcije za vas. To je zapravo prolaz koji povezuje dva gradska trga, trg Skala i trg Duomo, a u samom prolazu su smeštene radnje svetskih brendova. Ako se odlučite za putovanje u Milano atrakcije koje treba obići ima mnogo, te ne zaboravite da posetite Sforzesco zamak, koji se nalazi nedaleko od trga Duomo i predstavlja jednu od najvećih tvrđava u Evropi.

Putovanje u Milano je veoma posebno iskustvo koje se ne može prepričati, već se mora doživeti, pa ukoliko želite da se upoznate sa Italijom, obezbedite sebi putovanje iz snova i nađite za sebe aranžman koji odgovara svim vašim potrebama i zahtevima.

Pretraga

Destinacija

  • Milano

Tip putovanja

Vrsta smeštaja

Zakup

Dodaci

oznake

Nema rezultata pretrage sa izabranim parametrima. Promenite parametre i pokušajte ponovo.