Punta Sabbioni letovanje

Punta Sabbioni letovanje – aranžmani: Punta Sabbioni se nalazi u Italiji, u blizini Venecije, regionu Veneto. Naselje se nalazi na nadmorskoj visini od jednog metra, a u poslednja dva veka teritorija Punta Sabbioni se neprestano povećava. Kako je veoma malo mesto, u njemu živi tek nekoliko stotina ljudi, ali ga godišnje poseti više hiljada turista.

Ukoliko se opredelite za posetu Italije i želite da se odmorite i opustite, Punta Sabbioni je pravo mesto za vas. Na našem sajtu možete pronaći brojne ponude za sjajne aranžmane u Punta Sabbioni, malo naselje nadomak Venecije.

Punta Sabbioni smeštaj

Punta Sabbioni aranžmani obuhvataju i smeštaj i prevoz do ove destinacije. U ovom malom mestu u Italiji možete iznajmiti smeštaj u apartmanima, hotelima ili bungalovima. Kako se nalazi na samoj obali, postoji opcija iznajmljivanja smeštaja sa pogledom na more. Takođe, ukoliko ne uspete da bukirati smeštaj u baš ovom mestu, možete ga naći u susednim mestima koja su udaljena svega nekoliko kilometara od Punta Sabbioni.

Punta Sabbioni šta videti i posetiti?

Kako je leto u Punta Sabbioni veoma toplo, turisti se odlučuju za ovu destinaciju kada je reč o letnjem odmoru, te u tom slučaju plaža je prvo i osnovno što treba videti u ovom mestu. Plaža Cavallino koja je duga neverovatnih 15 kilometara i izlazi na otvoreno more. Kraj plaže je upravo u Punta Sabbioni, gde se nalazi svetionik koji predstavlja glavnu pristupnu tačku u luci. Ovaj svetionik predstavlja simbol italijanskog naselja Punta Sabbioni.

Svetionik u Punta Sabbioni je poznat po brojnim kampovi, u koje spada i najveći u Italiji “Marina di Venezia”. Ovaj kamp čine moderno uređeni bungalovi koji se nalaze u prirodi okruženi zelenilom. U sklopu kampa se organizuju razni događaji i obilasci okruženja. Organizovani izleti i ekskurzije po obližnjim mestima, koji uključuju i izlete ka Veneciji, idealna su prilika da se vidi i upozna veći deo Italije, ako se odlučite za letovanje u Punta Sabbioni.

Pretraga

Destinacija

  • Punta Sabbioni

Tip putovanja

Vrsta smeštaja

Zakup

Dodaci

oznake

Nema rezultata pretrage sa izabranim parametrima. Promenite parametre i pokušajte ponovo.