Sorento letovanje - nezaboravno iskustvo

Sorento letovanje – aranžmani: Sorento se nalazi tačno prekoputa Napuljskog zaliva, možda najlepše obale na svetu. Sa ovom prelepom lokacijom na severnoj obali italijanskog poluostrva, ovaj gradić zaista se može pohvaliti sjajnim položajem, a još lepšim pogledom. Letovanje u Italiji Sorento će zaista učiniti vrlo lepim i šarmantnim, a na našem sajtu možete da pronađete i rezervišete odlične aranžmane agencija za letovanje u Sorentu.

Sorento letovanje

Poznat po uzgoju posebne vrste limuna i limete, ali i prelepoj obali i još izvrsnijem moru – Sorento zaista ima puno toga da ponudi. Takođe, ovaj gradić pokazao se kao sjajna baza za istraživanje okolnih mesta i regija, među kojima su čuveni Capri i Amalfi obala, pa preporučujemo da izdvojite jedan dan na obilazak ovih luksuznih, prelepih letovališta koje se nalaze vrlo blizu Sorentu.

Tako Sorento letovanje pretvara u sasvim poseban doživljaj, a odabirom ovog mesta možete da provedete savršen, miran odmor na letovanju, ali ukoliko volite avanturu – svaki dan odavde možete obilaziti druga mesta u Italiji. Zanimljivost koja mnoge privlači da se odluče za Sorento letovanje je i ta da, sudeći po Grčkoj mitologiji – sirene obožavaju ovo mesto!

Sorento plaže

Sorento plaže vrlo su lepog izgleda, uglavnom peskovite i šljunkovite. Ima dve glave Sorento plaže: Marina Piccola Beach i Marina Grande Beach – manja i veća plaža. Sorento turisti obično koriste kao bazu, te odavde svakog dana prave izlete na druge, najlepše plaže Italije.

Sorento smeštaj

Agencije izlistane na našem sajtu nude odlične Sorento aranžmane za letovanje u ovom italijanskom gradiću, a smeštaj u Sorentu koji odaberete iz njihove ponude, naravno, zavisi od vaših preferencija.

Italija je inače poznata po malim hotelima, kao i lepim apartmanima, koje i sami Italijani koriste kao svoja odmarališta, a kad nisu na odmoru – izdaju ih. Tako i Sorento ima odlične, intimne hotele, a apartmani u Sorentu takođe predstavljaju odličan izbor. Zato ne sumnjamo da ćete odabrati među Sorento hoteli i apartmani baš one po vašoj meri.

Šta videti u Sorentu

Sorento je mali grad koji ima i mali broj stanovnika, a turizam i poljoprivreda predstavljaju glavne delatnosti ovog mesta. Gradić je šarmantan i vrlo lep, ali mu ipak nedostaje velikih, Sorento znamenitosti. Atrakcije u Sorentu koje morate videti nalaze se u centru grada, a pre svega treba obići Tasso trg Sorenta. Sem toga, svakako treba obići okolna, fascinatna mesta – Napulj, Kapri, Amalfi obalu i još mnoge druge.

Letovanje u Italiji Sorento zaista čini nezaboravnim, pa ne sumnjamo da ćete je uzeti u obzir pri odabiru destinacije za letovanje!

Pretraga

Destinacija

  • Sorento

Tip putovanja

Vrsta smeštaja

Zakup

Dodaci

oznake

Nema rezultata pretrage sa izabranim parametrima. Promenite parametre i pokušajte ponovo.