Trst putovanje

Trst hoteli – aranžmani za putovanje u Trst: Na granici Italije sa Slovenijom, u najsevernijem delu Jadranskog mora nalazi se grad Trst. Ovaj italijanski grad se nalazi u istoimenom zalivu i predstavlja glavni grad autonomne pokrajine Friuli-Venezia Giuila. Trst je mesto gde se susreću mnoge religije i glavne crkve se nalaze u ovom gradiću već stolećima. Takođe, kada je u pitanju Trst znamenitosti ima mnogo i karakteriše ih posebna arhitektura i različiti stilovi. Ovaj jedinstveni gradić nudi turistima doživljaj nezaboravnog boravka.

Putovanje u Trst je idealna opcija ako želite da se odmorite i upoznate kulturu i istoriju Italije i njenog naroda i to sve uradite bez gužve. Trst je pogranično područje i bitna trgovačka luka koju karakteriše burna prošlost od davnina do novijeg doba. Na našem sajtu možete pogledati kakvi sve aranžmani za putovanje u Trst postoje i već sada sebi rezervisati posetu ovom jedinstvenom italijanskom gradu.

Smeštaj u Trstu

Ukoliko se odlučite za putovanje u ovaj deo Italije, Trst aranžmani uglavnom podrazumevaju i prevoz i smeštaj, pa ne morate brinuti o bilo kakvim nepredviđenim okolnostima na putu. Kada su u pitanju hoteli u Trstu, oni koji su u blizini centra su idealna varijanta za koju se možete opredeliti. Kako je prevoz u ovom gradu dobro organizovan, lako ćete se snaći i ukoliko vaš smeštaj bude na periferiji grada. Apartmani u Trstu su locirani i u centru i van centra, te ako ste više za privatan smeštaj, veliki je izbor apartmana, pa možete naći baš ono što odgovara svim vašim uslovima i zahtevima.

Trst znamenitosti – šta obići?

Trst je vrlo zanimljiv italijanski grad sa velikim brojem znamenitosti, a ono što je veliki plus kada je obilazak ovog grada u pitanju je činjenica da se mnoge znamenitosti mogu obići veoma brzo. Ono na šta ćete sigurno naleteti šetajući Trstom je poznati Trg ujedinjenja koji gleda na more i koji je okružen gracioznim zgradama, fontanom i velikim brojem kafića. Savršen pogled na Trst se pruža sa Dvorca San Giusto, te obavezno posetite i ovaj dvorac kako biste uživali u izvrsnom pejzažu ovog italijanskog gradića. Ukoliko se odlučite za odmor i posetu ovom italijanskom gradiću, ono što je zasigurno je da ćete se odmoriti, opustiti i upoznati sa veoma posebnom italijanskom kulturom.

Pretraga

Destinacija

  • Trst

Tip putovanja

Vrsta smeštaja

Zakup

Dodaci

oznake

Nema rezultata pretrage sa izabranim parametrima. Promenite parametre i pokušajte ponovo.