Đenova putovanje

Đenova putovanja – aranžmani: Italijanski gradovi oduvek su privlačili turiste širom sveta, a šarmantna mesta kao što je Đenova čine turističku ponudu Italije još bogatijom. Kada je u pitanju Đenova putovanja Italijom često podrazumevaju ovaj grad kao usputnu stanicu, a često se turisti odlučuju i za nekoliko dana u ovoj božanstvenoj luci.

Putovanje za ljubitelje arhitekture

Kada je u pitanju atraktivna destinacija kao što je Đenova putovanja u ovaj grad su odličan izbor za ljubitelje arhitekture i veličanstvenih građevina, jer zaista možete obići mnogo toga. Kraljevska palata (Palazzo Reale) izgrađena je početkom 17. veka, a u njoj je nekada boravila krajevska porodica Savoj. Danas je ovo muzej, u okviru koga možete obići i kraljevski tron.

U ulici Via Garibaldi nalaze se četrdeset dve palate, od kojih su najpoznatije Bela i Crvena palata. Sve one se nalaze pod zaštitom UNESCO-a. Obeležje čuvenog Trga Ferari je prelepa fontana, a pored nje nalaze se Duždeva palata i pozorište Karlo Feliće.

Đenova putovanja – prilika za posetu muzejima

Ljubitelji muzeja će sigurno uživati u poseti ovom italijanskom gradu. Obavezna stanica je Muzej blaga, koji je danas čuvar onoga za šta se nekada tvrdilo da su relikvije. Ovde se nalazi i delić krsta na kojem je Isus razapet.

Pomorski muzej je još jedna znamenitost Đenove, i smešten je u samoj luci. U njemu se mogu naći originalni aparati za navigaciju, kao i razni modeli brodova.

Smeštaj u Đenovi

Bilo da vam je usputna ili konačna destinacija Đenova putovanja u Italiju isplanirajte detaljno, jer i Đenova i drugi gradovi ove zemlje nude pregršt stvari za obilazak. Bilo da vas zanimaju apartmani ili hoteli u Đenovi, aranžmane možete naći i izabrati na našem sajtu. Izaberite željeni smeštaj u Đenovi i rezervišite ga na vreme!

Pretraga

Destinacija

  • Đenova

Tip putovanja

Vrsta smeštaja

Zakup

Dodaci

oznake

Nema rezultata pretrage sa izabranim parametrima. Promenite parametre i pokušajte ponovo.