Kapri putovanje - letovanje

Kapri putovanje – ponuda aranžmana: Ostrvo Kapri je smešteno u Napuljskom zalivu, a svojim izgledom i turističkom ponudom privlači ljude iz celog sveta. Italijansko ostrvo na obali regije Kampanija, raskošne lepote, opčinila je rimske imperatore, umetnike, pisce, holivudske glumce i fotografe. Postoji pregršt razloga da se ove godine opredelite za Kapri putovanje, ali tek kada stignete tamo, bićete u prilici da uvidite zašto je ovo mesto stecište svetskog džet-seta.

Bilo da se opredelite za letovanje na Kapriju ili ste u potrazi za destinacijom koja će vam pružiti mediteranski ugođaj u bilo koje doba godine, ovo ostrvo je idealan izbor. Uživajte u bogatoj istoriji grada i nepreglednim pejzažima u kojima dominiraju svetlucave uvale. Obiđite mesto na kom je Maksim Gorki pisao čuveni roman Mati i uvidite zašto je ostrvo nepresušan izvor inspiracije svim vrstama umetnika.

Kapri znamenitosti i plaže

Ukoliko se opredelite za Kapri letovanje, neizostavni deo putovanja su plaže. U ovom delu Italije ćete naići na kamenitu i strmu obalu, a ona je posebno pogodna za avanturiste i ljubitelje prirode. Možete se sunčati na stenama ili postetiti jednu od uvala sa šljunkvitom plažom koje nisu prenatrpane turistima.

Najpoznatija atrakcija je Plava pećina koja datira još iz drevnih vremenea. U unutrašnjosti pećine se prelama svetlost stvarajući neverovatnu atmosferu. Osim toga, posebno je lep Piazzetta trg odakle bi trebalo da započnete svoje istraživanje grada.

Anakapri je grad u istočnom delu ostrva i njemu se možete ski-liftom popeti do Monte Solara. To je najviša tačka ostrva odakle možete posmatrati i diviti se Napuljskom zalivu. Mogućnosti i lepote s kojima ćete se na ovom ostrvu upoznati su nepresušne.

Smeštaj – Kapri hotel ili apartman?

Ukoliko ste ljubitelj luksuznijeg smeštaja, Kapri hotel nudi takvu ponudu. Postoji više hotela sa različitim brojem zvezdica (od 3 do 5), ali svaki od njih nudi besprekornu uslugu. Kao i na svakom turističkom mestu, i ovde postoji veliki broj vila, privatnih smeštajnih jedinica, studija i apartmana. U zavisnosti od budžeta, opredelite se za smeštajnu jedinicu koja vam najviše odgovara, a cena će zavisiti i od dela ostrva u kom ćete odsesti.  

Posetite jedinstveno ostrvo Kapri uz jedan od naših aranžmana i saznajte zašto se ovo ostrvo smatra najsjajnijim draguljem Italije. Ne propustite ni šansu da probate vino, masline i neprevaziđene gastronomske specijalitete u tavernama.

Pretraga

Destinacija

  • Kapri

Tip putovanja

Vrsta smeštaja

Zakup

Dodaci

oznake

Nema rezultata pretrage sa izabranim parametrima. Promenite parametre i pokušajte ponovo.