Noventa di Piave putovanje

Noventa di Piave putovanje – aranžmani: Gradić Noventa se nalazi u blizini čuvene Venecije, u jednom od najbogatijih italijanskih regiona, Venetu. Iako ste možda već čuli za ovo mestašce u kontekstu Meke za kupoholičare, evo još nekih razloga da posetite Noventa di Piave, pored nezaboravnog šoping iskustva koje vas čeka u njegovom outletu.

Novenda di Piave – šta videti

Gradić Noventa vuče poreklo još iz 5. veka p.n.e., što možda ne biste na prvu loptu zaključili na osnovu ljupkih i malih zgrada, koje zapravo čuvaju bogatu istorijsku prošlost. Prema nekim poslednjim procenama, broj stanovnika u ovom mestu je oko 5000, i uglavnom ostaje na toj cifri.

Kao što smo već rekli, ovaj gradić u Italiji, osim što se nalazi u neposrednoj blizini Venecije, pri čemu ni Rim nije daleko, najpoznatiji je po istomenom outlet šoping centru, koji se prostire na čak 18 500 m2. Ako želite izlete, Venecija i Rim su onda tu, ali ako želite kvalitetno šoping iskustvo, onda iz ovog gradića ne treba da mrdate.

Naime, ovaj outelt raspolaže sa preko 130 butika, uglavnom brendova visoke mode, gde vas čekaju Armani, Burberry, Gucci, Marc Jacobs, Michael Kors, Prada, Valentino, Versace, Chanel, i mnogi dugi brendovi, pri čemu su svi od septembra sniženi i do 70%. Ovakav doživljaj kupovine ćete osetiti malo gde, a taj doživljaj pritom upotpunjava poseban ambijent obogaćen mozaicima i freskama, inspirisan venecijanskim palatama, a pored toga tu je i pregršt barova i restorana u kojima možete da se okrepite i napravite pauzu od kupovine.

Noventa di Piave hotel i ostali vidovi smeštaja

Ako ste rešili da posetite Noventa di Piave, ovde postoji veliki broj odličnih hotela u kojima možete odsesti po povoljnim cenama, u sklopu aranžmana. Za slučaj da želite malo veću slobodu, postoji i opcija da birate smeštaj među apartmanima. U zavisnosti od toga da li želite da budete smešteni u samom centru ili malo dalje, ponuda smeštaja varira, ali ako rezervišete svoj aranžman ranije, imaćete veću mogućnost da birate.

Na našem sajtu pogledajte ponudu agencija koje nude aranžmane za ovaj mali grad u Italiji, rezervišite svoj smeštaj na vreme i uživajte u neverovatnom šopingu ispunjenom vikendu, uz opciju da posetite Veneciju i Rim i boravak u Noventi učinite još ispunjenijim!

Pretraga

Destinacija

  • Noventa di Piave

Tip putovanja

Vrsta smeštaja

Zakup

Dodaci

oznake

Nema rezultata pretrage sa izabranim parametrima. Promenite parametre i pokušajte ponovo.