Đardini Naksos Sicilija

Đardini Naksos Sicilija – aranžmani za putovanja: Đardini Naksos je jedno od najatraktivnijih letovališta na Siciliji, smešteno u podnožju grada Taormine. Nekada malo ribarsko selo, danas je atraktivna destinacija koju turisti posećuju tokom svih godišnjih doba. Letovanje u Đardini Naksosu je popularno zbog prelepih plaža i čistog mora, a zimi zbog fantastičnih pejzaža koje kreiraju snežne padavine Etne.

Aranžmani za Đardini Naksos su neki od natraženijih kada je obilazak južne Italije u pitanju, a na našem sajtu možete pogledati aktuelnu ponudu za ovu atraktivnu destinaciju. Kada je u pitanju Đardini Naksos Sicilija može da se pohvali mnogim poznatim ličnostima koji upravo ovu njenu destinaciju biraju za svoj odmor, a nesvakidašnji spoj modernog i tradicionalnog je nešto što najviše privlači sve posetioce ovog dela ostrva.

Šta videti u Đardini Naksosu?

Đardini Naksos Sicilija i celokupan južni region Italije su prepuni znamenitosti, a one koje možete posetiti baš u Đardiniju su srednjevekovni zamak Castelo di Schiso, toranj Vignazza, Arheološki muzej, kao i brojna arheološka nalazišta koja okružuju grad, a neka od njih datiraju čak iz bronzanog doba.

Plaže u Đardini Naksosu

Plaže u Đardini Naksosu su pretežno peščane, i izuzetno su pogodne za porodice sa malom decom. Raspolažu barovima, restoranima i svim potrebnim sadržajima koji odmor čine kompletnim. Plaže zapljuskuje čisto more koje je relativno mirno, pa pruža odlične uslove za plivanje i uživanje u nekim vodenim sportovima. Kada obiđete plaže u Đardini Naksosu, možete obići i obližnja mesta koja takođe poseduju vrlo sređene plaže, a među njima se izdvajaju Lido del Tirreno, u mestu Lido di Mortelle i Mondello Lido – plaža sa sitnim belim peskom, koja se nalazi na 10 kilometara od Palerma.

Aranžmani za Đardini Naksos su izuzetno popularni i zbog sicilijanske kuhinje koja je jedna od najcenjenijih u svetu, a brojne specijalitete po originalnoj recepturi možete probati u raznovrsnim restoranima, koji variraju od onih pristupačnijih, pa sve do luksuznih objekata sa vrhunskom uslugom.

Đardini Naksos smeštaj: apartmani i hoteli

Kada je u pitanju Sicilija Đardini Naksos predstavlja jedno od njenih najposećenijih letovališta, pa su smeštajni kapaciteti izuzetno veliki. Hoteli u Đardini Naksosu važe za luksuzne, mada uvek možete izabrati i one pristupačnije, koje uglavnom nude vrlo sličnu uslugu posetiocima. Apartmani u Đardini Naksosu predstavljaju povoljniju varijantu za smeštaj, a kako apartmani tradicionalno pružaju veći nivo privatnosti po nižim cenama, veoma su traženi od strane turista.

Đardini Naksos je jedno od letovališta koje svakako treba da se nađe na vašoj turističkoj mapi kada posećujete Siciliju, a ukoliko izaberete neki od aranžmana koji uključuju kompletnu organizaciju puta i smeštan na destinaciji, možete biti sigurno da će Đardini Naksos Sicilija i sve njihove znamenitosti biti deo vaše posete i nezaboravnog letovanja u ovom mestu.

Pretraga

Destinacija

  • Đardini Naksos

Tip putovanja

Vrsta smeštaja

Zakup

Dodaci

oznake

Nema rezultata pretrage sa izabranim parametrima. Promenite parametre i pokušajte ponovo.