Letovanje u Kalabriji

Kalabrija letovanje – aranžmani: Na samom jugu poluostrva Italije nalazi se simpatična regija po imenu Kalabrija. Obala Kalabrije smeštena je prekoputa Sicilije, pa nekada garantuje i prelepe poglede na njenu obalu, kao i na vulkan Etna koji se nalazi u prvom planu ovog dela Sicilije.

Kalabrija letovanje zaista čini pravim užitkom, a sve je popularnija među turistima. Glavni grad ove regije je Reggio di Calabria – brdoviti grad pun “vikendica” Italijana koji rado ovde provede odmor. Letovanje u Kalabriji podrazumeva i druga mesta, kao što su Scilla, Taormina, ali i Tropea. Aranžmani za Kalabriju turističkih agencija nalaze se na našem sajtu gde ih lako možete pronaći, ali i rezervisati i uživati na ovom špicu italijanske čizme.

Kalabrija hoteli

Kalabrija hoteli odlikuju se, pre svega, raznolikošću – od najluksuznijih, pa do nešto skromnijih – izbor je samo na vama, a agencije nude najrazličitije aranžmane i smeštaj u Kalabriji.

Ukoliko ste ljubitelj apartmanskog smeštaja – Kalabrija ima i ovo u svojoj ponudi! Uglavnom sa terasama s pogledom na more, Italijani će Vas rado ugostiti u svojim apartmanima koje često i sami koriste. Letovanje u Kalabriji može da bude avanturističkog, ali i mirnog karaktera – neki će svoje dane na letovanju provesti na najbližoj plaži, dok će neki rado dane iskoristiti za obilazak što većeg broja destinacija koje obala Kalabrije pruža.

Kalabrija plaže

Tropea i Scilla posebno se izdvajaju među kalabrijskim plažama. Obe se odlikuju prelepim pogledom sa mora na obalu. Šarmantne, šarenolike kućice izgledaju bajkovito, a i vrlo su fotogenične, dok je more toliko toplo, mirno i prijatno da ćete poželeti da u njemu i ostanete.

Ove peskovite plaže omiljen su izbor i samih Italijana, a to definitivno predstavlja najbolju preporuku. Takođe, beachbarovi su deo samih plaža, pa ćete moći i da se rashladite odličnom italijanskom kafom tokom sunčanja, ali i da pojedete čuvenu Granitu tipičnu za južnu Italiju, a sve to  s pogledom na Siciliju i njenu Etnu.

Pretraga

Destinacija

  • Italija - Kalabrija

Tip putovanja

Vrsta smeštaja

Zakup

Dodaci

oznake

Nema rezultata pretrage sa izabranim parametrima. Promenite parametre i pokušajte ponovo.