Monca putovanje

Monca putovanje – aranžman za odmor: Monca je veoma važan grad u severnoj Italiji, sedište pokrajine Lombardija. Nalazi se u severnom delu Padske nizije, na svega 20 kilometara od Milana. Monca je industrijski grad i ima brojne fabrike za proizvodnju kožnih proizvoda, tekstila, tepiha, šešira… Grad je turistički veoma popularan, a pre svega zahvaljujući najbržem cirkusu na svetu – Formuli 1, gde se održava trka za Veliku nagradu Italije. Ako je i vama želja da posetite ovaj italijanski grad pogledajte ponude turističkih agencija sa našeg sajta i rezervišite sebi nezaboravno putovanje u Moncu.

Monca smeštaj

Ukoliko se opredelite za putovanje u Moncu, onda su pravo mesto za vas Monca hoteli, a u ponudi ovog velelepnog grada postoje i luksuzne smeštajne jedinice, ali one nešto skromnije i pristupačnije široj populaciji, kao što su moteli i hosteli. Kada su u pitanju Monca hoteli u turističkoj ponudi ovog italijanskog grada nalazi se veliki broj smeštajnih kapaciteta namenjenih turistima koji rado posećuju ovo kulturološki značajno mesto. Takođe u ponudi Monce postoji i veliki broj apartmana za iznajmljivanje, pa nema sumnje da ćete pronaći adekvatan smeštaj za sebe ako odlučite da posetite Moncu.

Monca znamenitosti

Monca je grad koji ima dugu i bogatu istoriju, a zahvaljujući tome danas je grad od izuzetnog kulturološkog značaja za celu Italiju. Jedna od najvažnijih znamenitosti ovog grada jeste Katedrala Svetog Jovana Krstitelja, koji je inače i zaštitnik ovog grada. U okviru katedrale nalazi se i Kapele kraljice Teodelinde, koja predstavlja svojevrsni omaž ovoj vladarki koja je u 6. veku značajno unapredila grad.

Kada ste u Monci, vredi videti i Arengario, gradsku palatu iz 1293. godine, kao i crkvu Santa Maria in Strada. Crkvu krasi ogroman zvonar, a značajno je pomenuti i prelepu gotsku statuu francuskog stila koja prikazuje Devicu Mariju i dete.

Monca aranžmani

Kada su u pitanju Monca aranžmani u ponudi turističkih agencija koje postoje na našem sajtu može se pronaći veliki broj različitih opcija za putovanje u ovaj italijanski grad, a na vama je da odaberete onu koja vama najviše odgovara, kako u pogledu cene, tako i u pogledu termina. Bilo da je vaš izbor za putovanje Monca na jesen ili Monca na proleće, doživljaj će sigurno biti na najvišem nivou s obzirom na to da ovaj grad svojim sadržajem nudi mnoštvo mogućnosti za fenomenalan provod i uživanje.

Pretraga

Destinacija

  • Monca

Tip putovanja

Vrsta smeštaja

Zakup

Dodaci

oznake

Nema rezultata pretrage sa izabranim parametrima. Promenite parametre i pokušajte ponovo.