Putovanje u Rim

Rim putovanje – aranžmani:  Putovanje u Rim nikoga ne ostavlja ravnodušnim, pa tako sigurno neće ni vas, bilo kad da odlučite da ga posetite. Naime kada je u pitanju Rim letovanje možda ne podrazumeva plažu i more, ali ova italijanska prestonica nadoknađuje to svim ostalim, tako da je sasvim sigurno da vam more neće nedostajati.

Zakoračite na stazu istorije i arheologije i upoznajte Večni grad, i jedan od najlepših nasleđa svetske baštine koje Italija može da ponude, a sa kojom malo koji grad na planeti može da se meri.

Rim znamenitosti

Kada je u pitanju Rim atrakcije se bukvalno nalaze na svakom koraku, tako da, ako želite da posetite ovaj grad, birajte neki duži vremenski period, jer nekoliko dana neće biti dovoljno. Od Koloseuma, Fonte Di Trevi, crkve Svetog Petra u lancima, Panteona, preko Španskih stepenica i bezbroj trgova, do raznih spomenika i muzeja, Rim će vas obogatiti na način koji retko koje putovanje uspeva.

Šetajući ulicama ovog grada nećete osećati bojazan da ćete se izgubiti, jer je Rim grad po kom su sve ostale veće evropske prestonice pravile svoj urbanistički plan, radi lakšeg i logičnijeg snalaženja, a do sad se nijedna u tome nije snašla kao Rim. Na ulicama, pored drevnih građevina, Trajanovog stuba i ostataka iz antičkog doba, naići ćete i  na impresivnu kombinaciju drevnog i novog, budući da su Italijani zaista pokazali kako treba očuvati baštinu kojom raspolažu, na pravi način.

U nekom momentu ćete se verovatno naći na mostu, putu koji vodi ka kaštelu San Anđelo, nekada Hadrijanovom mauzoleju, gde će vas ispraćati vojska anđela, skulptura koje se nalaze duž celog mosta, što takođe predstavlja jedan od nezaboravnih prizora u ovog drevnog grada.

Hoteli u Rimu – Apartmani u Rimu

Bilo da su znamenitosti Rima ono što vas je inicijalno privuklo ovom gradu, ili su to čuvena italijanska kuhinja i vina, ili možda moda na kraju krajeva, na našem sajtu možete pogledati ponude brojnih turističkih agencija koje nude Rim aranžmane, i gde možete odabrati najbolju ponudu za sebe.

Kada je u pitanju smeštaj u Rimu, bilo da ste u potrazi za apartmanima ili hotelima, među ponudama možete naći najbolji vid smeštaja za vas, bilo da je u u blizini neposrednog centra grada, ili neke od drugih privlačnih četvrti ovog grada, ono što je sigurno jeste da nećete pogrešiti, jer gde god da budete smešteni, Rim vas neće razočarati.

Pretraga

Destinacija

  • Rim

Tip putovanja

Vrsta smeštaja

Zakup

Dodaci

oznake

Nema rezultata pretrage sa izabranim parametrima. Promenite parametre i pokušajte ponovo.