Cinque Terre putovanje - Bajkovito iskustvo

Cinque Terre putovanje – aranžmani: Putovanje u Clinque Terre nesumnjivo će ostaviti jak utisak na vas. Sam naziv znači Pet zemalja jer obuhvata pet naselja u najmanjoj italijanskoj regiji Liguriji. Nalazi se na severozapadu Italije i jedno je od najpoznatijih mediteranskih priobalnih mesta. Kada je u pitanju Clinque Terre letovanje u ovaj slikovit deo Italije učiniće da se osetite kao da ste u samom raju na zemlji, jer ćete moći mnogo da obiđete uz odmaranje pored vode.

Clinque Terre je veoma popularno italijansko mesto, kako po svojoj lepoti, tako i po odličnim turističkim destinacijama. Nacionalni park Clinque Terre je od 1997. godine deo UNESCO-ove svetske baštine i čine ga obala, pet sela i okolna brda. Pet naselja koja čine Clinque Terre su nastala u kasnom srednjem veku, kada su se završili i okončali prepadi Saracena sa mora.

Ovaj deo Italije odiše kulturom, lepotom i pruža posetiocima mogućnost da se uz obilazak Clinque Terre regije, opuste i relaksiraju. Kada je reč o Clinque Terre na proleće ili leto je najbolje upustiti se u ovu avanturu, kako bi se obišle sve znamenitosti koje ovo malo italijansko mesto nudi, ali je Clinque Terre na jesen takođe veoma dobar izbor, ukoliko ste od onih koje kiša ne može da spreči da uživaju u svim čarima koje Italija pruža. Kako biste na vreme rezervisali svoj aranžman, pogledajte ponude na našem sajtu i obezbedite sebi mesto u ovom čarobnom delu Italije.

Clinque Terre hotel

Kada je u pitanju Clinque Terre smeštaj u ponudi su vam brojne varijante. Naime, pored hotela i hostela čija je usluga na veoma viskom nivou, možete se odlučiti i za privatni smeštaj, pa tako iznajmiti apartman, kuću ili sobu, u zavisnosti šta vam je potrebno. Ono što Clinque Terre aranžmani obuhvataju u većini slučajeva je prevoz i smeštaj. Clinque Terre apartmani su veoma traženi u ovoj regiji Italije, ali kada je je reč o Clinque Terre hotel je ipak idealnija opcija kako ne biste trošili vreme i dodatni novac na spremanje hrane, jer hoteli pružaju mogućnost polupansiona ili punog pansiona.

Clinque Terre znamenitosti

Kada je u pitanju Clinque Terre šta obići i šta videti su samo neka od pitanja koja se nameću turistima kada se odluče za putovanje u ovo mesto. Znamenitosti u Clinque Terre su veoma posebne, a najpoznatije su male šarene kućice koje su prepoznatljiv znak ove regije. Clinque Terre sela čine da se turisti osete kao da su u nekom drugom vremenu, a ujedno im pružaju mogućnost da se nadišu svežeg vazduha i opuste uz poznatu italijansku hranu i muziku.

Sam nacionalni park Clinque Terre pruža mnogo za videti, kao i pregršt akrivnosti koje možete uraditi u ovom magičnom delu Italije, kao što je plivanje i kajaking. Clinque Terre atrakcije mame turiste širom sveta, jer ako se odlučite za putovanje u ovaj deo Italije, dobar provod i odmor su vam zagarantovani, sa mogućnošću da se vratite svom domu puni utisaka, divnih uspomena i novog iskustva.

Pretraga

Destinacija

  • Cinque Terre

Tip putovanja

Vrsta smeštaja

Zakup

Dodaci

oznake

Nema rezultata pretrage sa izabranim parametrima. Promenite parametre i pokušajte ponovo.