Montego Bay letovanje

Montego Bay letovanje – aranžmani: Last minute Montenego Bay aranžman je za kojim su mnogi u potrazi! Naime, ovaj grad pripada Jamajci, nalazi se na njenoj obali, pa je jasno koliko egzotičnu destinaciju predstavlja, te objašnjava i zašto je vrlo popularna.

Putovanje u Montego Bay naravno ne mora predstavljati aranžman “Montego Bay last minute”, već se nalazi i u ponudama agencija van ovog promotivnog perioda, a lako ćete ponude za Montego Bay letovanje pronaći na našem sajtu. Upravo turizam jedan je od glavnih grana ekonomije Montego Baya, a to nije slučajno – ova egzotična, letnja destinacija predstavlja pravi letnji raj!

Montego Bay smeštaj

Montego Bay putovanje podrazumeva i rezervaciju aranžmana koji u svom sklopu ima odrednicu smeštaja. Zavisno od broja aranžmana agencija koje nađete, postojaće različite opcije za Montego Bay smeštaj, ali najčešće su u pitanju hoteli koji se nalaze na samoj morskoj obali, imaju svoje plaže i predstavljaju odličan izbor za smeštaj tokom vrelih, letnjih i egzotičnih dana. Naravno, u Montego Bay postoje i apartmani koji se izdaju, ali se oni retko nalaze u ponudi agencija.

Motego Bay plaže

Tropska klima, azurno plavo i kristalno čisto more, uz blag povetarac i plaže koje odlikuje najsitniji, svetli pesak – ovo je glavni adut Montego Bay-a. Najpoznatije Montego Bay plaže tokom ovog dalekog putovanja morate obići!

Doctor’s Cave plaža nalazi se na 15ak minuta od aerodroma, a predstavlja jednu od onih koje viđate na wallpaperima kompjutera – pravi, tropski raj! Plaža je privatna pa očekujte naplatu ulaza. Cornwall, Aquasol, Dump-up i Dead End takođe su plaže koje tokom Montenego Bay letovanje morate posetiti!

Last minute Montego Bay

Last kao i Montego Bay first minute, predstavljaju promotivne periode u kojima isti aranžman možete kupiti po nižoj ceni, te se na ovo tropsko Montego Bay letovanje uputiti za nešto manje novca. Zato preporučujemo da iskoristite ove ponude, ali ako zakasnite – sa ovom destinacijom ne možete da pogrešite, pa počastite sebe ovim egzotičnim putovanjem!

Pretraga

Destinacija

  • Montego Bay

Tip putovanja

Vrsta smeštaja

Zakup

Dodaci

oznake

Nema rezultata pretrage sa izabranim parametrima. Promenite parametre i pokušajte ponovo.