Jamajka putovanje

Jamajka putovanje – aranžmani: Jamajka je ostrvo koje u svom sastavu ima šest planinskih venaca, bujnu i fascinantnu vegetaciju, tropsku klimu, preko 100 reka, nekoliko nezaboravnih vodopada, kao i preko 130 km plaže.

Ovo egzotično ostrvo smešteno je u Srednjoj Americi, na Karipskom moru. Jamajku mnogi koriste kao sinonim egzotike, što ne čudi – njena priroda i plaže za koje se smatra da su neke od najlepših na svetu, čaj i preko fotografija ostavljaju bez daha.

Za putovanje u Jamajku, odnosno letovanje na Jamajci svake godine se odluči sve veći broj i naših turista. Ovo ostrvo puno je predela koji deluju bajkovito, vrlo egzotično i grandiozno. Najpopularnije atrakcije u Jamajci svakako su njene plaže, ali i prelepi vodopad na recu Dunn.

Na našem sajtu nalaze se ponude agencija za putovanje u Jamajku, pa ćete lako pronaći pravi aranžman i uživati u ovom tropskom raju na Karipskom moru

Jamajka letovanje

Sa svojom tropskom klimom, vrelom i vlažnom, Jamajka predstavlja omiljenu destinaciju za “zimska letovanja” i daleka putovanja. Dakle, čak i u koliko se odlučite za putovanje na Jamajku zimi – letovanje na Jamajci ono je što vas očekuje zbog vreme i tropske klime ovog mesta.

Glavni grad Kingston čini ovu destinaciju odličnom i za obilazak njenih zanimljivih znamenitosti, dok je letovalište Negril, sa svojom „Plažom od sedam milja“, mesto sa kog verovatno nikad nećete imati potrebe da odete. Ocho Rios i Montego Bay takođe su izuzetno posećeni, pa ih obavezno obiđite tokom putovanja na Jamajku.

Kupanje, ribolov, ronjenje, jedrenje i jahanje su omiljene dnevne aktivnosti u kojima ćete uživati na Jamajci. Autentičnu jamajčansku kuhinju takođe obavezno probajte, kao i ostale aktivnosti koje Jamajku čine izuzetno popularnom destinacijom.

Destinacije - Jamajka

Pretraga

Destinacija

  • Jamajka

Tip putovanja

Vrsta smeštaja

Zakup

Dodaci

oznake

Nema rezultata pretrage sa izabranim parametrima. Promenite parametre i pokušajte ponovo.